Actorul Harrison Ford a fost rănit, joi, în urma prăbuşirii unui avion de epocă datând din al Doilea Război Mondial pe un teren de golf din Mar Vista, la vest de Los Angeles, în California, relatează NBC News.

Starea de sănătate a actorului american Harrison Ford, implicat într-un accident de avion, care a avut loc joi, în California, este stabilă, a anunţat presa americană.

Harrison Ford a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă pe un teren de golf, marţi, după ce avionul pe care îl pilota, un model cu două locuri, vechi, din Al Doilea Război Mondial, s-a confruntat cu o serie de probleme de ordin mecanic.

Potrivit presei americane, actorul a fost transportat la spital după ce avionul său s-a prăbuşit pe terenul unui club de golf – Penmar Golf Course -, la doar câteva minute după ce decolase de pe Aeroportul din Santa Monica, aflat în apropiere.

Mai multe surse au declarat pentru site-ul TMZ.com că starul american a suferit mai multe tăieturi şi contuzii la nivelul capului şi a fost tratat chiar pe terenul de golf de doi medici, înainte de sosirea unei ambulanţe. Apoi, actorul a fost transportat la un spital din apropiere.

Howard Tabe, un angajat al clubului Penmar Golf Course, a declarat pentru NBC News:

Avea sânge pe toată faţa. Doi doctori foarte buni l-au tratat, s-au ocupat bine de el. I-am ajutat şi eu, pentru a pune o pătură sub unul dintre şoldurile sale