Oferta de lenjerii de pat 1+1 gratis cuprinde lenjerii din diverse materiale

Pe masura ce te uiti pe internet, vei descoperi lenjerii de pat 1+1 gratis si ca ai nenumarate aleegri pentru ca lenjeria de pat cuprinde oferte nelimitate. Exista peste 40 de modele de seturi si in plus sunt la niste preturi foarte avantajoase.

Lenjeriile de pat au foarte multe calitati. Diferitele atribute sunt adesea determinate de tara in care sunt fabricate, precum si gradele de bumbac sau alte fibre utilizate in constructia lor.
lenjerii de pat 1+1 gratis
Pe langa clasele de bumbac utilizate, exista o varietate de tesaturi diferite pe care sunt disponibile cearceafurile de pat. Aceste tesaturi pot probabil un impact redus asupra pretului lor. Iata cateva dintre cele mai populare tesaturi gasite in aceste lenjerii de pat 1+1 gratis.

  • Bumbac natural
  • Bumbac satinat
  • Percale
  • Satin

Unele dintre cele mai populare materiale utilizate sunt:

  • Bambus și modal
  • Poliester
  • Mătase

Cu toate acestea, tu stii care sunt proprietatile fiecaruia dintre acestea?

Lenjeriile din satin

O tesatura satinata este tesuta pe un tesut Jacquard. Un tesut Jacquard are mecanisme de articulare care pot ridica sau cobori firele de urzeala individuale (cele care se deplaseaza longitudinal) pe masura ce firul de batatura este trecut inainte si inapoi pe tesatura. Prin ridicarea sau coborarea acestor fire individuale, firele de batatura pot fi omise. Prin teserea tesaturii intr-un tesut Jacquard, modele complexe pot fi create in tesatura. Asternuturile de lenjerii de pat 1+1 gratis din satin sunt de obicei mai netede decat multe alte tipuri de tesaturi.

Numarul mai mare de fire poate fi obtinut si in tesaturile satinate. Unii producatori ofera numar de fire de pana la 1020 fire pe inch.

Lenjerii din bumbac

Fibrele de bumbac cresc mai intai in lungime, apoi in grosime. Proprietatile fizice ale fibrei si, prin urmare, valoarea de utilizare a acesteia sunt determinate de lungimea, finetea si constructia peretelui celular, toate fiind controlate genetic, dar sunt supuse modificarilor de conditiile meteorologice in timpul cresterii. Deoarece lungimea fibrei este stabilita inainte ca peretii celulari sa se ingroase, lungimea si structura peretelui celular pot fi influentate independent. Pe masura ce creste progresul, exista o tendinta generala spre compensarea pierderii lungimii fibrelor prin rezistenta adaugata si invers; cu toate acestea, esecul conditiilor meteorologice de a ramane acelasi pe toata perioada de crestere este mare. Deci, cu siguranta si aceste lenjerii de pat 1+1 gratis vor prelua din proprietatile acestora.