Seturile de lenjerii de pat fosforescente – cele mai inovative asternuturi de pana acum

Seturile de lenjerii de pat fosforescente reprezinta cea mai noua inovatie in materie de textile datorita capacitatii acestora de a straluci in intuneric. Acestea contin o sursa de lumina absorbita de material care ii da stralucire de fiecare data cand te vei baga la somn.

Acestea sunt adorate cu precadere de catre cei mici datorita faptului ca pe langa design-urile colorate si atractive ale lenjeriei, capacitatea de a lumina noapte este nemaiintalnita pana acum pe o lenjerie de pat. Astfel, daca tu sau cel mici aveti probleme in timpul somnului si nu adormiti fara o lampa aprinsa sau fara TV, aceste lenjerii fosforescente pot reprezenta salvarea voastra.
lenjerii de pat fosforescente
Electronii din textura acestora vor elibera energie sub forma de lumina vizibila si care sunt diferiti in functie de modelul lenjeriei aleasa.

Cum functioneaza aceste lenjerii?

Mecanismul dupa care seturile de lenjerii de pat fosforescente functioneaza este unul simplu si care trebuie respectat pentru ca acestea sa lumineze. La fel ca si in cazul spalarii lenjeriilor care au instructiuni pe eticheta, si acestea vin cu instructiuni proprii. Este important ca inainte de prima utilizare sa lasam asternuturile la soare pentru a se incarca. Avand in vedere ca acestea functioneaza ca oricare alt obiect pe baza de incarcare solara, acestea vor avea nevoie de timp pentru a-si „incarca bateriile”.

Dupa ce au stat aproximativ 10 ore in prima zi la lumina, le poti folosi fara probleme. Atentie! Acestea trebuie incarcate constant daca vrei sa iti straluceasca in fiecare noapte. Dupa aproximativ 5-10 spalari, capacitatea fosforescenta se va duce, dar vei putea sa te bucuri in continuare de design-ului lenjeriei.

Daca esti in cautarea unor lenjerii de pat fosforescente la un pret avantajos, intra pe www.patone.ro, acceseaza categoria de produse si descopera intreaga gama! Vei gasi printre altele si o multime de oferte si promotii de care sa te bucuri alaturi de familie. Nu uita ca doar in luna aceasta ai transport gratuit si voucher cadou la orice comanda data, fie pe site sau telefonic!