De ce sa alegi cu incredere lustre LED

Aceste asa-numite lustre cu LED fac parte din lampile care utilizeaza tehnologia LED. De obicei, acestea sunt compuse in principal din circuitul in sine si o placa translucida care functioneaza ca difuzor.

Cuvantul ‘LED” din denumirea produsului este de fapt o abreviere a termenului englezesc, care se traduce prin dioda emitatoare de lumina. Mai precis, emisia de lumina are loc prin polarizare directa unde se intalnesc doua tipuri de materiale de circuit. Toate lustrele cu LED-uri vandute in magazinul online de iluminat Led Concept au multe avantaje.

Care sunt avantajele?

Are caracteristicile durabilitatii: in general, produsele de iluminat precum aceste lustre LED sunt mult mai putin sensibile la socuri sau vibratii. In comparatie cu alte alternative de iluminat (cum ar fi lampile cu incandescenta sau fluorescente), in conditii de temperatura scazuta, acest lucru duce la o rezistenta mai mare in timp, prelungind durata de viata: in comparatie cu sursele de lumina cu incandescenta (lampile cu incandescenta),Durata de viata a lampilor de tip lustre cu LED poate fi extinsa de pana la 50 de ori si, in comparatie cu sursele de lumina fluorescente compacte (lampi cu economie de energie, tuburi neon), durata de viata poate fi extinsa de 2-3 ori;
lustre led
Eficienta energetica ridicata: inlocuind becul clasic cu incandescenta, poate economisi pana la 80% sau pana la 90% energie. Daca inlocuiti sursele de lumina fluorescente compacte (lampi, tuburi de neon), puteti economisi pana la 50% din cost;

Avantaj ecologic: Aproximativ 20% din electricitatea lumii este utilizata pentru iluminat. Prin urmare, acest tip de tehnologie de iluminat este mai benefic, deoarece nu contine mercur si poate reduce foarte mult emisiile de carbon. In acelasi timp, cu greu emite raze ultraviolete.

Care sunt dezavantajele

Pret: In general, pretul initial al produselor de iluminat care utilizeaza aceasta tehnologie precum lustre LED este mai mare decat cel al produselor alternative. Tendinta din ultimii ani este de a reduce pretul acestor produse, asa ca am constatat ca aceasta lampa suspendata cu LED este mai ieftina; acest lucru se datoreaza faptului ca emite lumina directionala.

Alege cele mai frumoase modele de lustre led de la LED Concept!