Te sfatuim sa nu apelezi la leacuri “de casa” si sa utilizezi consultul medical

In acest articol fei afla ca nu e indicat sa tratezi afectiunile urechii prin leacuri babesti, ci prin programarea unui consult intr-o clinica ORL din Bucuresti specializata. Te asteptam la Romgermed.

Factorii care determina aparitia otitei se rezuma la anumite particule ce pot fi luate din aer, prin intermediul unor germeni ce se transmit prin stranut sau tuse. De altfel, se poate intra in contact cu aceste particule infectate si prin intermediul unui schimb conversational cu o persoana bolnava.

Pe de alta parte, factorii care favorizeaza aparitia otitei se rezuma, in mare parte, la obstructia cailor nazale si a rinofaringelui. Cauzele aparitiei pot fi determinate de viroze respiratorii, polipi, sinuzite sau rinite. Deviatia de sept nazal, polipoza nazosinusala sau tumorile foselor nazale pot favoriza si ele cauzele otitei.

Ce ar trebui sa facem ca sa prevenim corespunzator o posibila vizita ORL?

Chiar daca auzim asta cu fiecare ocazie, pentru a preveni o vizita neasteptata la o clinica orl, este bine sa mancam pe cat de multe si pe cat de des posibil legume si fructe. De asemenea trebuie sa scapam de obiceiul consumului de bauturi carbogazoase, mancarurilor foarte bogate in sare sau condimente, precum si consumul alimentelor extrem de reci sau extrem de fierbinti. Iata informatii detaliate aici: https://clinicaromgermed.ro/servicii/orl/
orl
In ceea ce priveste stilul de viata se recomanda cat mai mult sport cu putinta sau daca nu, macar plimbari in aer liber frecvente. De asemenea exista si contraindicatii cu privire la regimul de viata. Acestea sunt adresate oamenilor care practica inotul si spun ca scufundarile la adancimi mai mari de 3 metri pot afecta auzul prin prisma presiunii exercitate de apa pe timpan.

Alege servicii de calitate in Bucuresti

Clinica Medicala va sta la dispozitie daca sunteti in cautarea unui cabinet ORL din Bucuresti. Aici cazul dumneavoastra va fi preluat de cei mai buni medici specialisti din domeniu si veti primi un plan de tratament corespunzator nevoilor dumneavoastra.

Nu trebuie sa va faceti griji, indiferent de simptomele pe care le aveti, caci veti primi un diagnostic cat mai rapid. Dar este important ca atunci cand observati anumite simptome care persista sa mergeti cat mai repede la un cabinet ORL din Bucuresti. Din fericire, dupa cum se poate vedea si in urma recenzilor, cabinetul ORL din cadrul Clincii Medicale Romgermed are cei mai buni medici.