geci pentru toate gusturile

Chiar daca reducerile de Black Friday au trecut, cei de la Zega continua ofertele promotionale la multe din produsele aflate in gama comercializata pe site-ul cu acelasi nume. Din produsele aflate la oferte promotionale fac parte si gecile de dama, acestea fiind un articol de nelipsit din garderopa doamnelor in sezonul rece asa cum sunt toamna si iarna. La Zega, gecile de dama sunt unele din cele mai cautate articole vestimentare in acest sezon. Aceste geci de dama se remarca printr-un design extrem de atragator si un material de calitate astfel incat achizitionarea unei astfel de geci poate reprezenta o investitie buna. O astfel de geaca de dama o puteti folosi pe durata mai multor sezoane  reci.

Gecile de dama elegante de la Zega ce fac parte din colectia Be You  aflate la preturi promotionale de pana la 60% se remarca prin calitate si design. Designul atragator este completat de gulerul din blanita ca reprezinta un accesoriu important atat practic cat si estetic pentru orice tinuta de iarna.  Culorile sunt de o diversitate larga, fiecare doamna putand sa isi aleaga culoarea preferata pe care sa o poata accesoriza si asorta la celelalte articole vestimentare pe care le detine.

Geci elegante pentru doamne pentru sezonul friguros

logo magazin zegaPentru doamnele care prefera culorile tari, acestea pot opta pentru gecile de dama elegante din colectia Be Amazing ce se fac remarcate prin gama de culori extrem de deschise precum portocaliu, galben, alb si nu numai, acestea putandu-se face remarcate extrem de usor  intr-o mare de culori inchise asa cum unele femei obisnuesc sa poarte in sezonul rece. Pentru doamnele carora le place sa se evidentieze din punct de vedere vestimentar, o astfel de geaca de dama poate reprezenta un articol vestimentar cheie pentru tinutele acestora.

O alta colectie de geci de dama  cu succes al celor de la Zega este cea denumita Be You. Acestea sunt niste geci de dama lungi extrem de calduroase si practice intr-un sezon geros asa cum este iarna.  Gluga cu blanita are rol practic oferindu-le posibilitatea doamnelor sa se protejeze de frig, ploi si viscol pe timp de iarna. Materialul exterior din tercot este unul rezistent la zgarieturi  fiind extrem de durabil si calitativ totodata. Ca si in cazul celorlalte geci pentru femei, gama de culori este formata din mai multe culori precum albastru inchis, grena si rosie.

O alta gama de geci online de la Zega este cea denumita Keep Me Warm, acestea remarcandu-se printr-un guler extrem de voluminos dar si elegant in acelasi timp. Acesta fiind mai larga, se poate folosi o esarfa mai mare pentru un look extrem de atractiv si elegant totodata. Buzunarele laterale sunt extrem de incapatoare si practice ce spot fi folosite in diverse scopuri.

Acestea sunt doar unele din multele geci de dama pe care cei de la Zega le comercializeaza pe site-ul cu acelasi nume.  Comenzile se poate face online pe site sau prin telefon sunand la numarul de telefon aflat pe site.