Daca iti este greu de obicei sa alegi asternuturi noi sau niciodata nu ai fost multumit de acestea, de ce nu alegi lenjerii de pat UNI? Ce le diferentiaza pe acestea de alte asternuturi? Ei bine, este foarte simplu. Aceste asternuturi pentru dormitor au pe fiecare parte o culoare diferita. Deci, daca iti place rozul dar in acelasi timp si galbenul, vei beneficia de aceste culori la pachet! Nu trebuie sa mai stai sa alegi un asternut de culoare galbena si unul de culoare roz.
lenjerii de pat uni

De ce sa alegi aceste asternuturi?

Cum spuneam anterior, aceste lenjerii de pat UNI au un avantaj principal, dar acesta nu este singurul si prin urmare vom lista beneficiile si caracteristicile principale ale acestor asternuturi:

  • Versatilitate. Faptul ca prezinta pe fiecare parte o culoare diferita le face diferite de alte asternuturi prin simplul fapt ca for aduce o schimbare instanta in dormitor. Tot ce trebuie sa faci e sa o intorci pe partea cealalta iar setul de lenjerii de pat UNI vor fi in totalitate schimbate;
  • Textura. Testura materialului din care acestea sunt confectionate este una foarte placuta la atingere. Cu siguranta orcine si-ar dori niste asternuturi pufoase;
  • Calitatea. Fiind apreciate de foarte multi consumatori, aceste lenjerii de pat UNI isi merita popularitatea. Calitatea acestora este superioara fiind foarte usor de a mentine calitatea acestora;
  • Intretinere. Nu in ultimul rand, intretinerea acestor asternuturi pentru dormitor cu doua fete nu prezinta un grad de dificultate ridicat.

Cum sa alegi un set de lenjerii de pat UNI potrivit?

Deoarece exista o gama variata de culori in care se pot gasi, cu siguranta va exista o problema in alegerea unui asternut de acest fel potrivit.

In primul rand, asigura-te ca nuantele de culori pe care doresti sa le alegi se potrivesc cu estetica dormitorului tau. De asemenea, desi un detaliu important dar care este deseori trecut cu vedrea este mobilierul. Ia in calcul culorile care sunt existente deja in camera si alege lenjerii de pat UNI in functie de acest criteriu.

In al doilea rand, vezi care sunt dimensiunile patului tau. Este firesc dar poate fi trecut usor cu vederea si cu siguranta nu vrei sa te trezesti cu niste asternuturi care nu incap.

Nu in ultimul rand, asigura-te ca materialul din care sunt confectionate este pe placul tau. In functie de furnizor pot exista diverse materiale. Bumbacul este principalul material pe care il gasesti la Patone iar daca acesta nu te deranjeaza, fa achizitia!

Vino sa te convingi singur!