Benzile led ieftine de la Led-Concept va aduce foarte multe avantaje din mai multe puncte de vedere. Noua tehnologie cu led incepe sa fie foarte utilizata datorita avantajelor pe care le ofera. Mai jos va prezentam cele mai importante avantaje pe care acestea le ofera.

Ce avantaje va ofera benzile led ieftine de la Led-Concept?!

Primul mare avantaj pe care benzile led il ofera este consumul foarte redus de energie electrica, reducand astfel costurile la factura de curent electric. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa va faceti griji de puterea de iluminare pe care o au, dimpotriva, folosind noua tehnologie, benzile led compun unul dintre cele mai bune sisteme de iluminare.

Al doilea avantaj pe care il mentionam, este faptul ca benzile led ofera o lumina puternica si placuta fara a deranja privirea utilizatorilor. De asemenea, pe langa acest lucru benzile led pot avea si un scop decorativ si usor de obtinut, avand in vedere ca se pot monta usor si rapid aproape oriunde.

Un alt avantaj pe care il luam in considerare este ca benzile led nu se incalzesc si nici nu emana caldura. Acestea emit lumina dorita fara a emana si caldura. Benzile led sunt foarte flexibile si pot fi indoite sau curbate fara a se rupe pentru a putea fi montate si in locuri greu accesibile. Fiind flexibile acestea se pot utiliza pentru definirea unui contur, pot fi folosite sub dulapurile de la bucatarie, in publicitate etc. De asemenea, ele ofera lumina alba calda si rece sau colorata. Acestea pot fi folosite si intr-un acvariu cu pesti fara ca acestea sa afecteze cresterea acestora.

benzile led

De asemenea, benzile led sunt foarte prietenoase cu mediul inconjurator fiind confectionate din materiale complet reciclabile, astfel acestea nu polueaza cum o fac sistemele vechi de iluminat ce contin mercur.

Bezile led folosesc un voltaj scazut de 12V, fapt care conduce la o durata de viata foarte ridicata in comparatie cu un sistem de iluminat vechi.

banda led
In concluzie benzile led ofera multe avantaje folosind tehnologia led importante precum pe care le putem enumera mai jos:

  • Durata mare de viata
  • Economie majora la facturile de energie electrica
  • Proteajeaza mediul inconjurator
  • Nu emana ultraviolete
  • Nu atrag insectele
  • Nu emana caldura

Magazinul online de iluminat Led-Concept va ofera diferite modele de benzi led. Intrand pe site-ul www.led-concept.ro vei putea gasi modele ce emana lumina alba calda, alba rece, albastra, mov, rosie si verde. Led-Concept ofera cele mai ieftine benzi led de pe piata cu preturi incepand de la 3,5lei/ml.