Descopera secretul acestor lenjerii de pat bumbac satinat

Calitatea unui somn bun este data de lenjeria de pat folosita. Tocmai de aceea, aceste lenjerii de pat bumbac satinat sunt mult mai apreciate si cerute de catre consumatori decat alte lenjerii din aceeasi categorie. Numarul de fire de pe metrul patrat al unei lenjerii este poate cel mai important aspect deoarece acesta reda calitatea unui asternut.

Este bine de stiut ca aceste lenjerii de pat bumbac satinat au aproximativ undeva la 120 de fire in tesatura, iar acest lucru se resimte in momentul atingerii lenjeriei. In plus, combinatia dintre bumbac si satin din textura acestora este ideala pentru clientii care au pielea sensibila.
lenjerii de pat bumbac satinat
Patone stie cat de important este confortul si somnul pentru clientii sai. Din acest motiv, clientii au la dispozitie o gama foarte variata de lenjerii de pat bumbac satinat. Tot mai multi consumatori au resimtit temperaturile scazute din acest sezon racoros. In conditiile in care exista probleme si cu caldura, multi isi doresc un asternut care sa le tina caldura, care sa-si pastreze culorile in timp si care sa nu se demodeze. Datorita acestor cereri, Patone vrea sa le ofere oamenilor exact ceea ce au nevoie. Descopera si tu cat mai repede modelele ce au facut inconjurul tarii atat de rapid!

Iata care sunt principalele caracteristici ale acestor lenjerii

Cum mentionam anterior, numarul de fire raportat la centimetrul patrat pentru aceste lenjerii bumbac satinat porneste de undeva de la aproximativ 120 fire. Acest numar reprezinta masura care nu indica asprimea, ci mai de graba, finetea respectivelor tesaturi. Acest lucru inseamna ca, in general, daca exista un numar mare al firelor pe cm patrat, ne va indica faptul ca exista o calitate mai crescuta a tesaturii.

Datorita combinatiei de fibre, respectiv fibra bumbacului care este una naturala si satinul, rezultatul este o textura moale si placuta la atingere. Acestea nu sunt pretentioase cu pielea, lasand-o sa respire cu mare ususrinta. De asemenea, acestea retin foarte bine caldura pe timpul iernii, iar acest lucru confera o relaxare totala in timpul noptii.