Sezonul reducerilor de vara a inceput si patone.ro a dat startul pentru preturile wow. Asa ca hai si tu pe site-ul lor si alege din gamele variate de lenjerii de pat si accesorii pentru pat. Sigur vei avea de unde sa alegi si iti poti schimba aspectul dormitorului tau cu o lenjerie de pat calitativa de la patone.ro.

In continuarea articolului vom discuta despre cele mai intalnite greseli pe care oamenii le fac atunci cand spala lenjerii de pat, respectiv despre semnificatiile culorilor si cum le poti gestiona pentru a oferi o atmosfera dinamica pentru camera ta.

Iata cele mai dese greseli atunci cand ingrijim lenjerii de pat

Nu este asa mare filosofie insa unele persoane nu tin cont de aceste aspecte atunci cand ingrijesc sau spala lenjeria de pat. Ai grija sa eviti urmatoarele aspecte si sa tii cont se sfaturile noastre:

lenjerii de pat

  1. Asadar, in primul rand, atunci cand achizitionezi noi lenjerii de pat trebuie sa le speli pentru a te incadra in normele de igiena. De obicei, atunci cand sunt noi, aceste asternuturi au un miros specific pe care multe persoane nu le agreaza. Sigur ca toti preferam mirosul frumos al unor detergenti de calitate.
  2. In al doilea rand, trebuie sa spalati asternuturi de pat nu la mai mult de 40 de grade celsius deoarece riscati ca acestea sa intre la apa in cazul in care temperatura depaseste pragul indicat anterior.
  3. Mai mult decat atat, nu uitilizati detergenti care sa contina inalbitori chimici. Acestea se vor deteriora, lucru pe care nimeni nu il doreste.
  4. Nu spalati lenjerii de par impreuna cu prosoapele deoarece in timpul spalarii se pot desprinde anumite scame si riscati ca asternuturile sa capete un aspect neplacut.

Culorile si semnificatiile lor

Cand alegeti astfel de produse, culorile acestora spun foarte multe despre personalitatea dumneavoastra. Puteti opta pentru anumite culori astfel incat sa induceti o anumita stare. Vezi modele deosebite aici: https://www.patone.ro/3-lenjerii-de-pat

  • Alegeti lenjerii galbene pentru o stare energizanta si pentru a va incepe ziua cu zambetul pe buze;
  • Lenjerii de pat albe sunt perfecte pentru un aer proaspat;
  • Cele portocalii sau roz reflecta o stare de fericite si va induce pofta de viata;
  • Culorile verzi si albastru sunt mai potrivite in sezonul rece;

Intra si tu acum pe patone.ro si alege lenjerii de par pe placul tau. Nu uita de reducerile de vara. Care vor fi preferatele tale?