Alegand lenjeriile de pat Pucioasa veti fi sigur ca o sa alegeti absolut cel mai bun raport calitate/pret de pe piata din Romania. Lenjeria de pat joaca un rol foarte important in calitatea somnului dumneavoastra.

Odata ce ai cumparat lenjeriile de pat Pucioasa de la Patone o sa aveti garantia unui somn linistit. Acest aspect se datoreaza in principal materialelor de calitate cea mai buna din care acestea sunt fabricate, dar si datorita texturii care difera in functie de preferintele clientului. De asemenea, cei de la Pucioasa creaza modele care sa fie pe gustul oricarui consumator. In functie de dimensiunea patului dumneavoastra o sa puteti alege ori varianta pentru 1 persoana, ori cea pentru pat dublu.

Ce recomanda lenjeriile de pat Pucioasa?

Diversitatea – lucru care recomanda lenjeriile de pat Pucioasa de la Patone este faptul ca acestea vin intr-o gama extrem de modele extrem variata. In functie de preferintele dumneavoastra o sa puteti alege din diferite materiale (bumbac sau microfibra). Bineinteles ca dimensiunile acestora variaza in functie de necesitatile dumneavoastra si exista o gama foarte mare de modele din care va puteti alege. Nu ignorati un aspect extrem de important si anume acela ca lenjeriile Pucioasa sunt chiar potrivite oricarui buzunar.

Profesionalism – cei de la fabrica din Pucioasa sunt mereu in cautare de noi solutii pentru a audce cele mai bune produse pe piata si pentru a se asigura ca raportul calitate-pret este unul foarte corect.

Cum trebuie intretinute lenjeriile Pucioasa?

Pentru a rezista in timp, lenjeriile Pucioasa trebuie ingrijire intr-un mod corespunzator indiferent de ce material alegi. Inca de la primele spalari, incearca pe cat posibil sa respecti urmatoarele sfaturi:

Sa nu folositi clor pentru a scoate petele. Recomandarea specialistilor este sa folosesti inalbitori. Se recomanda pentru ca nu se vor decolara materialul in timpul procesului de inlaturare a petelor.

Atentie mare la temperatura la care spalati lenjeriile Pucioasa. Nu uitati sa verificati instructiunile de spalare de pe site pentru ca anumite modele de lenjerii Pucioasa de la patone.ro pot necesita o atentie speciala.

Fiti atenti si la temperatura la care spalati lenjeriile Pucioasa. Si nu uitati sa verificati instructiunile de spalare a acesteia. Se poate ca unele lenjerii sa necesite o atentie speciala, avand nevoie de prespalare.
Pentru a evita aparitia cutelor si, mai important, a molilor, aveti grija la modul in care o imachetati.

Iar din motive de igiena, incercati sa tineti cel putin doua seturi de lenjerii de pat pe care sa le spalati cel putin o data la doua saptamani.
Puteti comanda lenjeriile Pucioasa de la unul din furnizorii de incredere si anume Patone. Aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o gama variata de produse care sa se potriveasca necesitatilor si dorintelor dumneavoastra. Nu mai asteptati si oferiti dormitorului dumneavoastra un aspect cu totul nou chiar acum!