De ce sunt atat de importante asternuturile de pat?

Desi nu se pune un accent prea mare in alegerea unei lenjerii de pat cand vine vorba de obtinerea unui somn odihnitor, acestea joaca un rol important cand vine de sanatatea corpului.
Dar acestea in realitate au un rol important in mentinerea calitatii somnului. Cand se alege un set de asternuturi pentru dormitor, cumparatorul trebuie sa fie atent la mai multi factori, precum materialele folosite, culoarea, numarul de fire, modelul si, nu in cele din urma, textura acesteia. Daca se acorda atentie fiecarui aspect in parte, rezultatul final va fi un somn odihnitor.

Criterii pe care trebuie sa le iei in considerare in alegerea unor lenjerii de pat

In momentul in care vorbim despre lenjerii de pat de calitate, nu avem cum sa excludem gamele de lux care pot fi fabricate din bambus, lana, in si diverse alte tipuri de bumbac (satinat, dublu satinat, organic si egiptean)
Un set de asternuturi de la Patone.ro este foarte durabil (au cusatura dubla) si au de la 200 pana la 600 de fire pe centimetru patrat. Cu cat o tesatura are multe fire pe centimetru patrat, cu atat ea este fina si rezistenta.
Exista pe piata pentru un plus de lux, unele asternuturi in care sunt cusute manual cristale Swarovski sau fire de aur. Acestea insa nu sunt colorate si nici decorate in exces pentru ca eleganta si simplitatea reprezinta eleganta suprema.
In cazul in care nu stiati, niste lenjerii de pat de la Patone.ro sunt create pentru a rasfata pielea si pentru a da un aspect extrem de placut dormitorului dumneavoastra. In acest magazine online, veti gasi orice va doriti si de aceea va invitam pe site pentru a gasi ceva pe placul vostru!
lenjerii de pat

Materialul perfect pentru lenjerii de pat!

Bumbacul este o alegerea perfecta! Acesta nu este doar natural, dar si placut la atingere. Cat priveste bumbacul, acesta este de diferite calitati precum: lenjerii de pat din bumbac simplu cardat, lenjerii creponate a caror intretinere este mai usoara, sunt lenjerii din ranforce si bumabc-satinat care sunt mai trainice, si jacardul care reprezinta superlativul. Confort si eleganta intr-o simplitate naturala.

Intra acum pe Patone si plaseaza comanda!

Patone este un magazin online de unde puteti cumpara cele mai bune si mai ieftine asternuturi de pe piata. Veti gasi lenjerii de pat din bumbac, din bumbac satinat, 3D, Cocolino si toate lenjeriile sunt Fabricate in Romania. Pentru mai multe informatii va asteptam pe www.patone.ro sau la numarul de telefon: 0726513956 .