In cazul in care doriti ca documentele dumneavoastra sa fie arhivate de o companie extrem de profesionista pentru ca dumneavoastra sa scapati de grija arhivarii, recomandarea tuturor specialistilor este sa apelati la serviciile de arhivare a documentelor de la Iron Mountain. Iron Mountain poate arhiva documentele departe de sediul dumneavoastra si datorita acestui lucru o sa obtii mult spatiu liber pe care sa il poti folosi pentru alte scopuri.

iron_mountain_logo

Birocratia mondiala a obligat societatile sa aiba foarte multe documente, documente care incet incet vor ocupa un spatiu extrem de mare. Iron Mountain o sa se ocupe de preluarea tuturor documentelor dumneavoastra pana la depozitarea in locatia lor si iti vor fi restituite, bineinteles, ori de cate ori vei avea nevoie.

Ce avantaje primesc cei care aleg serviciile de arhivare documente de la Iron Mountain

Iron Mountain, companie internationala, activeaza pe extrem de multe piete si de aceea ofera servicii de o calitate extraordinara. Pe langa asta, Iron Mountain va ofera extrem de multe servicii de arhivare a documentelor in locatii cu standarde foarte ridicate de calitate. Iron Mountain ofera peste 1000 de spatii de arhivare pentru documente, spatii care prezinta urmatoarele avantaje:

  • Contin sistem de alarma cu senzori de miscare
  • Spatii monitorizate CCTV
  • Accesul persmis pe baza de card
  • Sisteme de detectare si stingere a incendiilor.

Analizand caracteristicile de mai sus, specialistii dau ca exemplu ca o solutie de arhivare a documentelor care o constituie Iron Mountain. De aceea, Iron Mountain reprezinta o solutie foarte sigura si extrem de economica pentru arhivarea documentelor firmei dumneavoastra.

Cat costa serviciile de arhivare documente de la Iron Mountain?

Preturile la Iron Mountain se fac in functie de spatiul pe care il inchiriati. Cei de la Iron Mountain nu impun ei nicio suprafarata, deci va pteti elibera tot spatiul din interiorul firmei dumneavoastra. Iron Mountain face progrese extrem de mari si mereu incearca sa simplifice cat mai mult arhivarea documentelor pentru ca dumneavoastra sa va fie extrem de usor sa arhivati documentele. Cele trei tpuri de arhivare a documentelor sunt:

  • Servicii cu recuperare in aceeasi zi
  • Servicii cu recuperare a doua zi
  • Servicii pentru recuperare in regim de urgenta

Prin aceste tipuri de arhivare a documentelor, atunci cand aveti nevoie orice document din cele arhivate la Iron Mountain, il veti putea obtine rapid, fara prea multe batai de cap.

Despre Iron Mountain

Iron Mountain ajuta companiile din intreaga lume sa reduca costurile, deficientele si riscurile pentru administrarea tutror documentelor pe un suport electronic si pe un suport fizic. Iron Mountain a fost infiintata in Statele Unite ale Americii in anul 1951 si adminstreaza miliarde de informatii pentru absolut toate genurile de societati.  (peste 12 milioane de metri cubi de documente in format fizic sunt arhivate in acest moment de Iron Mountain)
Pentru mai multe informatii sau pentru o cerere de oferta puteti suna la numarul de telefon 021.232.52.12.