Iata informatii de baza despre tuburi led

Magazinul online LED-Concept va poate ajuta sa reduceti costul energiei electrice cu pana la 50% cu ajutorul celui mai ieftin tip de tuburi LED.

Tubul cu LED-uri din magazinul online www.led-concept.ro va ofera un sistem complet de iluminare folosind tehnologia LED.

Daca doriti un sistem eficient de iluminat pentru locuinte, toti expertii recomanda utilizarea tuburi LED, care nu numai ca va pot ajuta sa scapati de vechile lumini de neon, dar si sa economisiti costurile cu energia electrica.
tuburi led
Cel mai bine este sa nu ratam avantajele oferite de tuburi LED oferite de LED-Concept.

Avantajele de care se bucura orice client LED Concept

Cel mai important avantaj oferit de aceste tuburi LED este ca pot economisi multa energie din factura de energie electrica.

Comparativ cu toate modelele vechi de neon, consumul de energie al tuburi LED a fost redus cu 50%. Prin urmare, veti economisi cheltuieli financiare foarte importante.

Al doilea avantaj important pe care trebuie sa il asigure un sistem de iluminare cu tuburi LED este intretinerea acestuia.

Dupa cum stim cu totii, in comparatie cu luminile neon obisnuite, sistemele cu LED au o durata de viata mai lunga si pot rezista la mai multe cicluri de comutare. Durata de viata a tuturor sistemelor LED de la LED Concept este de pana la aproximativ 35.000 de ore de lucru.

Este important si faptul ca aceste sisteme de iluminat nu emit radiatii infrarosii sau ultraviolete, deci astfel sunt prietenoase cu mediul inconjurator si deloc periculoase pentru oameni.

Despre LED Concept

Led Concept este un magazin online de iluminare cu LED-uri din Romania, care are cele mai mici preturi.

Puteti comanda produse de iluminat din acest magazin online, cum ar fi: becuri, tuburi, lustre, panouri, proiectoare, spoturi de tavan si nu numai etc. Daca doriti sa comandati produsul la cel mai mic pret de pe piata sau aveti nevoie de mai multe informatii, va rugam sa-l introduceti imediat pe site-ul www.led-concept.ro, sau sa formati numarul de telefon 0734.635.073.