Daca esti in cautarea celui mai bun camin particular de batrani, Asociatia Crestina Sf. Nicolae si Sf. Alexandru te asteapta cu cele mai exclusiviste pachete de servicii care pot fi personalizate in functie de preferintele si nevoile fiecarui rezident. In aceste conditii poti opta pentru pachetul standard sau poti alege pe cel personalizat, adaugand cateva servicii suplimentare care vor completa cu acuratete oricare dintre nevoiele celor varstnici. In acest sens, tarifele vor fluctua in functie de pachetele pentru care veti opta.

Pachetul Standard si Pachetul Personalizat ale acestui azil de batrani!


Cele mai multe camine de batrani isi centreaza atentia doar pe oferirea serviciilor primare, insa azilul de batrani Asociatia Crestina Sf. Nicolae si Sf. Alexandru vine cu un val de oportunitati pentru cei care vor sa se alature celor care deja isi traiesc viata aici. In acest sens, sunt puse la dispozitie doua pachete de servicii complete pentru ca celor varstnici sa nu le lipseasca nimic pe toate durata sederii lor in caminul particular de batrani Asociatia Crestina Sf. Nicolae si Sf. Alexandru.

Astfel, pachetul standard al acestui camin particular ofera rezidentilor servicii precum cazare in camera single, cu doua sau trei paturi, alimentatie zilnica in functie de regimul alimentar, pentru seniorii care sunt imobilizati la pat administrarea hranei se va realiza de catre personalul specializat, spatiu de recreere fiindu-le pusa la dispozitia varstnicilor si serviciile de frizerie si manechiura, terapie de masaj zilnica, etc.

Pe langa aceste servicii poti completa pachetul cu alte cateva beneficii pentru seniorul tau incluzand in pachetul standard sedinte de kinetoterapie, consulatatie la un medic specialist ori de cate ori va fi nevoie, analize medicale periodice, etc. Astfel, vei obtine un pachet de servicii personalizat cu ajutorul caruia seniorii se vor simtit cu adevarat rasfatati!

Pentru a ocupa unul dintre locurile caminului particular de batrani, intra pa pagina web site-ului Asociatia Crestina Sf. Nicolae si Sf. Alexandru si completeaza formularul pentru preinscriere. De asemenea, poti realiza o vizita acestui azil de batrani la sediul celor doua locatii, respectiv Strada Teodosie Rudeanu nr.15A Sector 1, Bucuresti sau Calea Plevnei nr. 135-137 Sector 6, Bucuresti!