De ce sa alegem plasa de gard

Plasa de gard de siguranta este o solutie ideala pentru imprejmuire.

In general, plasa de gard este considerata a fi un material foarte practic care poate indeplini bine scopul achizitiei. Plasa de siguranta aduce o serie de avantaje foarte importante, facandu-l o solutie ideala pentru spatiile exterioare cu pereti. Spatiile din curte ofera de obicei diverse oportunitati recreative, inclusiv gradinarit.
plasa de gard
Aceste amenajari precum vita de vie pot schimba complet aspectul oricarei gradini, facandu-l plin de prospetime, vitalitate si culori vibrante. Cu toate acestea, daca nu aveti grija de ele des, de cele mai multe ori aceste plante vor cauza diferite probleme (cresc foarte mari) si vor necesita locuri special pregatite, astfel incat sa poata creste fara a provoca probleme si sa ocupe suprafetele inconjuratoare. In acest caz, efectul de insertie al plasei de siguranta este foarte bun si poate fi folosit ca suport cel mai potrivit pentru acest tip de plante.

Detalii tehnice necesare clientului

In primul rand, este important sa stim ca plasa de gard cu strat de zinc este un material compus din sarma zincata (de unde si denumirea), care este tesuta pentru a forma o plasa in forma de diamant si de o dimensiune foarte mare.

Mai precis, reteaua de gard este alcatuita din fire zincate verticale in zigzag, care sunt conectate pentru a forma un intreg. Prin urmare, aceasta structura speciala inseamna ca gardul din plasa galvanizata poate fi usor turnat pe orice tip de suprafata si poate fi conectat pentru a obtine o lungime foarte mare la capat.

Plasele de gard pot fi realizate din fire metalice de diferite grosimi. Aceste fire metalice ofera diferite grade de flexibilitate si protectie si pot fi utilizate la nevoie.

Alege materialele anului 2021 acum!

Datorita datelor furnizate mai sus, este clar de ce acest material a fost utilizat pe o scara atat de mare de mult timp. Acum, diversitatea gardurilor de plasa contribuie pe deplin la utilizarea acestui material. In plus, plasa sudata sufera un proces de zincare si un strat galvanizat, care beneficiaza de protectia agentilor anticorozivi. Aceasta protectie ajuta complet la imbunatatirea durabilitatii si rezistentei acestui material. Alege Mesteru Manole si in 2021! Alege proiectele de succes!