Afla mai multe despre cercei cu diamante

Stim cat de importante sunt bijuteriile si accesoriile pentru o femeie, mai ales daca sunt facute din pietre pretioase de cea mai buna calitate cum sunt diamantele. Cercei cu diamante sunt cei care atrag ochiul ca marime, eleganta si stralucire. Formele lor unice capteaza atentia tuturor inca de la inceput, indiferent de ceea ce face purtatorul.

Finetea lor poate da oricarei tinute o nota de rafinament si culoare. Sunt grozave pentru ocazii casual, elegante sau formale. Sau, daca lucrezi intr-un birou, ei vor adauga ceva personalitate si stil look-ului tau. Astfel, pot fi purtate comod atat cu o pereche de blugi, cat si cu un tricou, dar arata cel mai bine atunci cand sunt accesorizate cu o rochie eleganta de seara.

Afla mai multe despre diamante

Descoperirea diamantelor a avut loc cu multi ani in urma, iar cele mai vechi dovezi ale acestora dateaza de aproximativ 300 i.Hr. In budism, exista credinta ca nu exista un sine permanent. In schimb, ne schimbam si evoluam in mod constant si nu exista un singur „eu” care sa ramana acelasi de la un moment la altul.
cercei cu diamante
Unii istorici cred ca in secolul al IV-lea i.Hr., lucrurile mergeau bine pentru greci. Diamantele au fost gasite in cantitati limitate in rauri si alte cai navigabile din India, de care se bucura doar clasa sociala bogata la acea vreme. Diamantele au fost importate in Europa de Vest cateva sute de ani mai tarziu, iar prin anii 1400, acestea devenisera accesorii populare purtate de elita europeana.

Pe masura ce popularitatea diamantelor a crescut in Europa, la fel au crescut si cercetarile asupra pietrelor. Exista o serie de moduri de a procesa bijuteriile pentru a obtine cele mai frumoase rezultate. Momentul cheie din istoria diamantelor este identificat in Anvers, Belgia, in secolul al XVI-lea unde a fost taiat primul diamant fatetat. Astazi, Anvers este centrul european al diamantelor, cu un numar mare de comercianti si fabrici de diamante.

Poarta si tu o pereche de cercei cu diamante inediti numai de la Diamons Stories! Vezi ofertele pe site!

Ce va poate ajuta sa va scoateti in evidenta trasaturile naturale intr-un mod fermecator? Diamond Stories are o selectie larga de bijuterii cu design elegant, care va vor completa trasaturile, indiferent de forma fetei dvs.

Daca vrei sa arati cat mai bine, avem cateva recomandari pentru tine in aceasta categorie. Daca ai o fata patrata, expertii recomanda sa porti bijuterii care sa-ti faca fata cat mai ingusta. Pentru persoanele cu fete in forma de inima, este adesea sfatuit sa poarte bijuterii lungi sau mici.

Vezi gama Diamond Stories acum!