Acesti cercei cu diamant negru se afla printre bijuteriile de suflet pe care doamnele si domnisoarele le accesorizeaza cu drag si pasiune. Aceste accesorii nu mai sunt simple bijuterii de care sa te bucuri in fiecare zi doar pentru ca le porti, ci au devenit adevarati piloni pentru momentele in care iti doresti sa ai increderea deplina in tine si in propriile forte.

Introduce si tu niste cercei cu diamant negru in vestimentatia ta!

Colectia de bijuterii reprezinta un element important si central pentru o femeie, mai ales cand vine vorba despre evenimente importante. Intrucat stim ca accesoriile trebuie sa se potriveasca cu starea ta de spirit, dar si cu personalitatea, astfel ca acest cercei cu diamant negru sunt mai mult decat potriviti in acest caz.
cercei diamant negru
Vei putea sa te exprimi liber si clar cu ajutorul acestora si exista si posibilitatea de a renunta definitiv la clasicele modele si de a-ti completa colectia cu ceva total nou si inedit. In colectia disponibila pe www.diamondstories.ro vei gasi cele mai noi modele de bratari, cercei, inele si coliere pentru a-ti completa look-ul si gama de accesorii de acasa —> https://diamondstories.ro/collections/cercei-cu-diamante/products/cercei-cu-diamante-negre

Fiecare piesa este lucrata manual si confectionata doar de catre cei mai buni mesteri profesionisti din domeniu, bineinteles, la cele mai inalte standarde. Modelele sunt unice si le poti gasi fie placate cu aur, fie placate cu argint, bucurandu-se de cele mai puternice pietre pretioase aflandu-se in compozitia lor.

Prima bijuterie cu o piatra pretioasa neagra?

Istoria acestor cercei cu diamant negru ne arata cum acestia sunt caracterizati prin rafinament si opulenta, acest diamant fiind unul policristalin, ceea ce inseamna ca nu permite patrunderea luminii pe suprafata acestuia.

Avand in vedere raritatea acestuia si faptul ca se gaseste doar in anumite zone ale Pamantului, putem spune ca reprezinta o investitie facuta din punct de vedere financiar. Este format din carbon, hidrogen si grafit, ceea ce inseamna ca nu se aseamana cu niciun alt element intalnit pana acum in accesorii.

La fel ca si clasica varianta, si in cazul unor cercei cu diamant negru exista o cantitate mare de incluziuni in compozitia acestora. O alta diferenta este faptul ca nu poate sa fie evaluat dupa clasica metoda a celor 4C, fiind ceva cu totul si cu totul rar si aparte. Pretul isi justifica valoarea, deoarece taierea unei astfel de pietre pretioase se face foarte greu, fiind un proces complicat si complex.