Sâmbătă, 6 iunie, ora 12.00, cititorii Litera Mică au întâlnire cu cei mai cunoscuți eroi de poveste ai tuturor timpurilor: Pinocchio, Scufița Roșie, Ali Baba, Cenușăreasa, dar și cu alte personaje pline de farmec din basmele englezești, rusești și orientale. Toate se regăsesc în cartea Poveștile de aur ale copilăriei și vor prinde viață la București Mall, Kids Area, etaj 2.

Povestile de aur ale copilariei in lectura Monicai DavidescuPovestile de aur ale copilariei in lectura Monicai Davidescu

Îndrăgita actriță Monica Davidescu va da glas poveștilor și îi va purta pe copii într-o lume plină de prințese care așteaptă să fie salvate și cavaleri curajoși, animale viclene și creaturi magice, zâne bune și vrăjitoare rele, împărății îndepărtate și prieteni apropiați.

Copiii vor avea ocazia să admire ilustrațiile pline de farmec realizate de Tony Wolf , în mini-expoziția care va rămâne deschisă timp de două săptămâni.

Cele mai cunoscute povești ale fraților Grimm, ale lui Hans Christian Andersen, Charles Perrault, Carlo Collodi, laolaltă cu fabulele lui Esop și alte basme minunate îi vor face să viseze cu ochii deschiși chiar și pe cei mar