Dupa cum v-am mai spus si in articolele anterioare, procedura de cavitatie utilizeaza undele de ultrasunete, dar care au o frecventa mai joasa. Aici putem mentiona ca aceasta frecventa este cuvrinsa intre 20 si maxim 40 khz.

Cum functioneaza o astfel de metoda de remodelare corporala prin cavitatie?

Cum v-am spus si in randurile de mai sus, aceasta cavitatie utilizeaza unde. Asadar, la nivelul cavitatii din citoplasma celulelor noastre exista o anumita solutie cu structura apoasa asupra careia se pune o presiune. Acest proces are un scop clar, si anume de a elimina grasimea.
cavitatie
Ceea ce are loc se numeste o succesiune de comprimari si dilatari. Acest proces nu se poate vedea cu ochiul liber. Prin urmare, aceste micro mscari formeaza niste micro bule vid care au o actiune direct fix in interiorul tesuturilor apoase. Ceea ce trebuie sa stiti este ca aceste micto bule poarta numele de bule cavitationale, ele avand un rol foarte benefic asupra orgaismului dumneavoastra.

Bulele cavitationale aduna energia, marindu-si considerabil dimensiunea. In urma acestui proces, se exercita suprapresiune la nivelul celulelor adipoase. Ulterior, membrana celulelor respective este rupta, insa va asiguram ca sanatatea organimsului dumneavoastra nu va fi afectata in niciun fel.

Cavitatie – dupa procesul de implozie

Celulele de grasive, dupa procesul de implozie sufera cateva transformari majore. Mai exact, acestea se transfora dintr-o strae solida intr-un lichida.

Cum se elimina aceste grasimi in forma lichita? Cu ajutorul sistemului dumneavoastra limfatic, la care puteti adauga cateva sedinte de drenaj astfel incat rezultatele sa fie mult mai rapide si eficiente.

Inainte sa apelati la o astfel de sedinta de cavitatie trebuie neaparat sa consultati un medic specialist astfel incat sa fiti sigur ca faceti alegerea ideala. De asemenea, inainte de sedintele de cavitatie trebuie sa beti foarte multa apa, pentru ca organismul dumneavoastra sa fie hidratat.

In ce zone ale corpului putem aplica aceasta procedura?

In ultimul timp, din ce in ce mai multe femei aleg sedintele de remodelare corporala in detrimentul dietelor si a exercitiilor fizice din dierite motive: ori organismul si sanatatea nu le permite sa faca un anumit efort, ori timpul este foarte restrans pentru a merge la sala.

Iata in ce zone putem aplica metoda de cavitatie descrisa mai sus: aceasta procedura se aplica local pe abdomen, copase, maini. Acest lucru este posibil prin miscarile des intalnite de „du-te, vino”

Sedinte de remodelare corporala la un pret foarte accesibil le gasesti la centrul Fysiogand din Bucuresti!