Publicitatea prin intermediul unor panouri led are un impact foarte puternic asupra audientei si ofera foarte multe posibilitati de targetare in functie de locatia in care se amplaseaza respectivul panou led. Acest tip de publicitate pe panouri led este recomandata pentru promovarea brandurilor de notorietate, pentru crearea de campanii de awareness si pentru campanii tactice. Noua tehnologie cu led ofera un impact foarte puternic si foarte atractiv pentru publicitate.

Avantajele utilizarii unor panouri led in publicitate

Utilizarea unor panouri led in publicitate ofera multe avantaje atat practice, cat si economice. In trecut, panourile folosite erau iritante pentru ochi, in timp ce, noua tehnologie pe baza de led ofera o serie de beneficii, printre care regasim eficienta ridicata a luminii emanate si economia ridicata la consumul de energie electrica.
Consumul redus de energie electrica pe care il ofera acestea este un element foarte important ce sustine folosirea acestora in publicitatea outdoor si indoor. De asemenea, durata mare de viata si rezistenta acestora le fac sa fie din ce in ce mai utilizate in acest domeniu.
Astfel, folosirea unui sistem de panouri led in publicitate ofera un sistem vizual mult mai placut pentru ochiul privitorului, oferind un sentiment de siguranta atunci cand acesta il priveste, fapt care creste vizualizarea campaniilor publicitare care se comunica cu ajutorul acestor panouri led.
Avand o durata ridicata de viata si fiind foarte rezistente la diferite socuri, panourile led sunt foarte utilizate in cazul campaniilor de publicitate outdoor si indoor, fiind foarte usor de montat chiar si in spatii mai greu accesibile. In plus, gasim panouri led de diferite forme la Led Concept si cu un design atractiv, in plus acestea se pot integra si monta foarte usor in diferite spatii.
Nu in ultimul rand, panourile led sunt foarte prietenoase cu mediul inconjurator, nu contin mercur si nici nu au emisii de UV.

panouri led

Led Concept ofera panouri led ieftine pentru publicitate

Magazinul online Led Concept are o oferta de panouri led foarte buna pe site-ul www.led-concept.ro. Toata gama de produse de la Led Concept sunt vandute la pret de producator si beneficiaza de certificate de garantie si de conformitate. Totodata, magazinul online ofera de asemenea la pret de producator o gama larga de produse de iluminat pe baza de led: becuri, spoturi, tuburi, plafoniere, iluminat stradal etc. Contact: comenzi@led-concept.ro sau 0760.919.116.

led-concept