Ce trebuie sa cunoastem toti despre radio frecventa

Radio frecventa este unul dintre cele mai noi tratamente folosite in estetica din intreaga lume. Acest lucru poate fi realizat prin aplicarea radiatiei electromagnetice pe cel mai adanc strat al pielii (fie ca este vorba de fata sau corp) pentru a provoca miscari moleculare si energetice puternice in tesuturi.
radio frecventa
Aceasta este cea mai recenta tehnologie bazata pe radio frecventa. Pentru celulita, tesut adipos si terapie bipolara lipsita de fermitate a pielii, primul tratament poate produce rezultate eficiente. Prin urmare, in acelasi timp, celulele adipoase si fibroblastele (celule care produc colagen si elastina) pot fi activate atat la suprafata, cat si in profunzime.

Pentru ce se utilizeaza aceasta procedura

In plus fata de reducerea grasimii si a incistilor, aceasta procedura de radio frecventa ajuta si la stimularea productiei de cantitati mari de colagen, ceea ce confera pielii un aspect nou. S-ar putea sa va intrebati daca exista efecte secundare. Exista, dar nu sunt serioase si nu sunt la fel de persistente.

Pot exista unele reactii adverse in zona nou tratata, cum ar fi roseata, furnicaturi si senzatii frecvente de caldura, dar in cele mai rare si mai grave cazuri, poate aparea sensibilitate tisulara.

Chiar si asa, aceste reactii adverse sunt inca foarte rare, iar tratamentul cu radiofrecventa nu este dureros.

Despre radiofrecvrenta faciala

Tratamentul cu radio frecventa faciala este o metoda neinvaziva si nedureroasa care elimina lipsa elasticitatii si fermitatii pielii, provocand micsorarea fibrelor de colagen existente si declansand procesul de formare a noilor colonii (productie noua de fibre de colagen).

Hai si tu la clinica de remodelare corporala si infrumusetare Fysiogand din Bucuresti sa te bucuri de ofertele concepute special pentru tine. Ce mai astepti? Informeaza-te acum si fa o programare la una dintre procedurile noastre ce te ajuta sa slabesti in mod rapid, dar armonios si sa ajungi la forma dorita.