In aceasta primavara, magazinul online de saltele de pat BellaNotte va ofera o reducere de 38% la saltele superortopedice. Atunci cand va hotarati sa va inlocuiti salteaua veche cu una noua, trebuie sa tineti cont de cateva aspecte foarte importante legate de sanatatea dumneavoastra. O saltea de slaba calitate va poate produce dureri de spate sau alte probleme de sanatate si confort. Daca viitoarea saltea va fi cumparata pentru o persoana care petrece mult timp la pat, atunci trebuie obligatoriu sa alegeti o saltea superortopedica care ofera o serie de avatanje importante.

saltele superortopedice

Ce avantaje va ofera saltelele superortopedice?!

Saltelele superortopedice sunt construite in asa fel incat sa ofere ca rol principal un suport suplimentar corpului, oferind in acelasi timp si un confort ridicat pentru persoanele ce sufera de dureri de spate sau care au diferite boli ce se manifesta prin dureri ale sistemului osos. Astfel, alegand saltele superortopedice de la BellaNotte veti beneficia de un confort ridicat si implicit de un somn mult mai odihnitor.
Principalul avantaj pe care il ofera aceste saltele superortopedice este reprezentat de faptul ca, acestea sprijina si protejeaza coloana mai bine ca orice alt tip de saltele. Protejarea coloanei este oferita de faptul ca, saltelele superortopedice iau forma corpului in momentul in care va asezati pe ele, astfel incat, daca va odihniti pe spate acestea vor lua forma corpului dumneavoastra, sprijindu-va coloana vertebrala. Durerile de spate apar mai ales in momentul in care dormiti pe spate, deoarece o saltea obisnuita nu va lua forma corpului, dar cu o saltea superortopedica coloana va fi protejata si astfel somnul va fi mult mai odihnitor si mai sanatos.

saltea superortopedica

Daca doua persoane stau pe o saltea normala, aceasta sa va lasa mai mult in partea persoanei cu greutate mai mare si astfel, disconfortul pentru cealalta persoana va fi unul ridicat. Pe o saltea superortopedica acest lucru nu se va intampla si astfel, ambele persoane vor beneficia de un confort ridicat.

Un alt avantaj de mentionat al acestor saltele superortopedice este faptul ca, acestea iau perfect forma corpului si nu se lasa deloc pe partea unde sta o persoana cu o greutate mai mare. Astfel, cele doua persoane se vor simti ca si cand ar sta pe doua saltele separate. In plus, avand in vedere ca saltelele superortopedice iau forma fiecarui corp, nu veti simti niciodata cand partenerul de somn se misca sau se ridica din pat, iar somnul va continua ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Fiind produse respectand intocmai cele mai inalte standarde de calitate, saltelele superortopedice BellaNotte va ofera de asemenea si o durata mare de utilizare. Garantia pe care o ofera BellaNotte la toatele saltelele superortopedice este de cel putin 2 ani de zile.

Despre BellaNotte

BellaNotte este de peste 10 ani producator de saltele de pat. In magazinul online BellaNotte puteti gasi patru tipuri de saltele de pat. Toate saltele de pat sunt produse respectand cele mai inalte standarde de calitate si pot fi testate GRATUIT timp de 30 de zile. Pentru a vedea toate saltelele superortopedice BellaNotte puteti accesa site-ul www.bellanotte.ro. Cumparati acum saltele superortopedice la pret de producator!

BellaNotte