In randurile ce urmeaza va vom prezenta ce inseamna procedura de cavitatie, ce beneficii are aceasta si care sunt rezultatele obtinute.

Iata ce trebuie sa stii despre aceasta cavitatie

Poate ca pana acum nu ati fost informata in mod complet despre procedurile de remodelare corporala, insa va anuntam ca acestea reprezinta cele mai eficinte metode de a scapa de kilogramele in plus, desigur daca adoptati un stil de viata cat mai sanatos. In acest mod se vor vedea rezultatele mult mai rapid.

Aceasta procedura de cavitatie este una dintre cele mai cunoscute tehnici de eliminare a stratului adipos suparator. Datorita beneficiilor acesteia, ea poate fi asemnata chiar cu o liposuctie chirugicala. Avantajul acestei proceduri este faptul ca este nedurerosa.

Formuland mult mai clar, metoda prin cavitatie utilizeaza actiunea unor ultrasunete care au o frecventa joasa. Cum functioneaza acestea? Ele produc niste bule mai mici de gaz cu scopul de a reduce membranele celulelor adipoase de grasime. Ulterior, ele sunt absorbite de limfa si sunt drenate prin sistemul limfatic.

Sunt cunoscute trei etape ale acestei proceduri

Procedura de cavitatie topeste grasimea din zonele adipoase si inclusiv celulita in 3 pasi. In primul rand, pe zona problemata vor fi amplasate dispozitivele de ultrasunete. Exista si o crema speciala care va ajuta la arderea grasimilor in mod mai rapid. Acest proces dureaza aproximativ 20 de minute.

Cea de a doua etapa cosnta in tratamntul de cavitatie; urmeaza un interval de 30 de minute in care un dispozitiv mobil se va aplica pe zona dorita.

Cea de a treia etapa consta intr-un masaj de accelerare si de drenaj. Deci, prin urmare, grasimea topita in timpul procedurii de cavitatie se va elimina prin intermediul drenajului.

cavitatie

Veti observa ca inca de la prima sedinta, aceasta procedura va contribui in mod clar la dezintegrarea tesutului adipos si in mod special, la remodelarea corpului. Vei scapa in sfarsit de aspectul suparator de coaja de portocala.

Unde puteti face sedinte de cavitatie?

Aceasta procedura de cavitatie este disponibila in sediul clinicii Fysiogand din Bucuresti, o clina foarte cunoscuta pentru serviciile de remodelare corporala.

Aici, terapeutii profesionisti vor face tot posibilul ca tu sa ajungi la aspectul dorit si sa ai un corp de invidiat. Procedura de cavitatie este diponibila in cadrul mai multor pachete promotionale la pret avantajos pentru orice buzunar!

Tu ce mai astepti? Fa-ti si tu o programare la o sedinta de remodelare corporala si pregateste-te de vara!