Cele mai multe beneficii le veti obtine in urma sedintelor de electrostimulare din cadrul clinicii de remodelare corporala Fysiogand. Vara este aici. Daca inca nu ti-ai facut prigramare grabeste-te si prinde pachetele promotionale disponibile pe site-ul clinicii.

Ce avantaje veti obtine in urma sedintelor de electrostimulare?

Exista desigur o serie mare de avantaje obtinute in urma procedurilor de electrostimulare sau de remodelare corporala in general. Asadar, este de mentionat faptul ca acestea stimuleaza tonusul muscular. In plus, de-a lungul anilor s-a descoperit faptul ca ele ajuta si la cresterea functiei sistemului limfatic, mai ales daca sunt combinate cu sedintele de drenaj limfatic.

Mai mult decat atat, in majoritatea cazurilor aceste sedinte se electrostimulare nu prezinta efecte adverse asupra corpului iar procedura nu este deloc dureroasa. Asadar, nu trebuie sa aveti motive de ingrijorare.

electrostimulare

Inca din anul 1940 cand a aparut acest tip de procedura, terapuetii profesionisti au lucrat constant ca dumneavoastra sa aveti parte de un tratament sigur, non invaziv, nedureros. De asemenea, ei si-au dorit ca rezultatele sa fie cat se poate de vizibile inca de la prima sedinta de electrostimulare. Va avea loc, asadar, sculptarea corpului dumneavoastra.

Persoanele care apeleaza la acest tip de procedura s-au declarat extrem de multumite de rezultatul obtinut. Un alt lucru important pe care trebuie sa il stiti este ca aceasta electrostimulare echivaleaza o ora de alergat intens pe banda, adica 1500 de calorii.

Alte informatii relevante despre aceasta procedura de remodelare corporala

Cum am spus anterior, persoanele care au apelat la acest tip de sedinte sunt foarte multumite. In plus ele au observat ca au un somn din ce in ce mai odihnitor si ca nivelul lor de energie a crescut semnificativ.

Mai mult decat atat, circulatia sangelui se va imbunatati, muschii vor fi tonifiati si sculptati iar rezistenta corpului dumneavoasta va creste.

In functie de aportul de adipocite din corpul dumneavoastra se vor vedea rezultatele. Asadar, daca organismul dumneavoastra prezinta un procentaj mai mare de grasime rezultatele se vor vedea abia dupa 3 sedinte insa daca sunteti o persoana mai slaba veti vedea rezultatele inca de la prima sedinta.

Centrul de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti este un centru renumit pentru numeroasele proceduri disponibile efectuate de terapeutii profesionisti care lucreaza constant ca dumneavoastra sa aveti parte de cele mai bune servicii. Tu ce mai astepti? Fa-ti si tu o programare la electristimulare si pregateste-te pentru plaja!