Cadourile care continua sa fie oferite sunt seturile de parfum, acestea niciodata nu dezamagesc. De la seturi imperecheate cu geluri de dus si lotiuni de corp pentru un rasfat de la cap la coada, pana la mini sticle de calatorie ideale pentru calatorul familiei, iata cele mai bune alegeri pentru barbati si femei. Ca idee: merita sa stiti ca multe seturi cadou vin la acelasi pret ca parfumul original independent, astfel incat poti obtine un plus suplimentar, insa fara costuri suplimentare. Asa cum am spus, acestea sunt darurile perfecte.

Seturi de parfum pentru femei

Christian Dior – Miss Dior Blooming Bouquet set pentru femei: apa de toaleta 75 ml + apa de toaleta 10 ml

Este un set de parfum ideal pentru tinere si adolescente. Include un parfum de 75 ml si o varianta de parfum de 10 ml perfecta pentru calatorii.

Estee Lauder – Pleasures set pentru femei: apa de parfum 100 ml + lotiune de corp 75 ml + gel de dus 75 ml

Un parfum iconic ce vine acompaniat de o lotiune de corp si un gel de dus, va incanta simturile si va aduce bucurie celui ce il primeste in dar.

Chloe- Chloe Nomade set pentru femei: apa de parfum 50 ml + lotiune de corp 100 ml

Un set compus dintr-un parfum ce evoca eleganta abbsoluta, in spiritul caracteristic Chloe. Pentru un plus de rasfat, persoana ce primeste acest set va avea parte si de o lotiune de corp hidratanta.

Jean Paul Gaultier Classique set pentru femei: apa de toaleta 100 ml + lotiune de corp 75 ml

Un parfum ce reprezintă tentatia în forma sa pura, acest parfum este perfect pentru persoana iubita. Este senzual, iar notele sale de mandarina siciliana si vanilie ii vor aduce momente de fericire, alaturi de o crema de corp hidratanta.

Seturi de parfum pentru barbati

Issey Miyake – L`Eau D`Issey Pour Homme set pentru barbati: apa de toaleta 75 ml + gel de dus 75 ml

Un parfum modern, iti va invalui partenerul intr-o aroma proaspata atat la dus, cat si pe timpul zilei.

Bvlgari – Man in Black set pentru barbati: apa de parfum 100 ml + aftershave 100 ml + geanta

Man în Black este un parfum ideal pentru barbatul seducator, captiveaza-i simturile cu acest parfum oriental si senzual, alături de un aftershave pe masura. In plus, va avea o geanta de voiaj perfecta pentru acele escapade romantice in doi.

Versace – Eros Flame set pentru barbati: apa de parfum 30 ml + gel de dus 50 ml

Versace Eros Flame este un parfum perfect pentru un barbat increzator si pasionat sa traiasca in fiecare zi la maxim. Acest parfum puternic vine acompaniat de un gel de dus la fel de intens.

Cartier – Pasha Noire set pentru barbati: apa de toaleta 100 ml + gel de dus 100 ml

Pasha Noire este o editie reinventata a clasicului si atemporalului parfum Pasha. Este alegerea perfecta pentru barbatul modern, si in plus acest set vine impreuna cu un gel de dus.