Afla detalii despre un pop-up textil eficient

Principala diferenta dintre un design clasic de tip banner si un pop-up textil este modul in care sunt aranjate graficele. Afisajele de tip textil sunt formate din mai multe panouri mai mici care sunt prinse impreuna pentru a forma un panou mai mare.

Bannerele clasice au o singura imagine mare care este intinsa peste cadrul afisajului. Care dintre aceste optiuni ar trebui sa utilizati pentru standul dvs. la expozitii sau evenimente comerciale? Este o alegere care se rezuma in cele din urma la doua considerente: aspectul si comoditatea.

Detalii esentiale

Un pop-up spider textil este un nou tip de sistem de afisare care utilizeaza un panou textil cu o grafica imprimata. Panoul este atasat permanent de structura, iar sistemul vine cu o geanta de transport pe rotile si un maner extensibil.

Acest pop-up spider textil este un nou tip de produs care este foarte usor si poate fi personalizat si instalat intr-un mod nou, inovator. Aceasta structura din aluminiu poate fi extinsa si are brate cu fixare mecanica si banda velcro. Acest lucru asigura ca imprimarea este perfect tensionata. Panoul grafic este realizat din material textil si este atasat de structura cu o banda. Ramane atasat chiar si atunci cand sistemul este transportat sau depozitat.

Care sunt beneficiile utilizarii acestui instrument in locul altor instrumente de marketing?

Un pop-up textil este un tip de afisaj care este adesea folosit la expozitii, evenimente si targuri. Scopul unui pop-up textil este de a atrage atentia cat mai multor persoane.
pop-up textil
Daca incercati sa promovati un produs nou, un sistem de expozitie este o modalitate excelenta de a face acest lucru. Il puteti personaliza pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra si nevoilor proiectului dumneavoastra.

Acest produs este mai ieftin de facut decat altele asemenea, asa ca va costa mai putin. Acest sistem este usor de utilizat si poate fi folosit din nou si din nou. Acest produs poate fi folosit in multe moduri diferite si poate fi reutilizat. Suprafata de prezentare este mare si poate avea pana la 6 m inaltime, asa ca vei fi remarcat oriunde ai merge.

Intra acum pe mareleprint.ro si cere o oferta pentru produsul preferat!