Topicul zilei – spoturi LED de la Electric Concept

Pentru intreaga industrie a oamenilor care produc diverse corpuri de iluminat, putem spune cu certitudine ca acestea evolueaza constant. In acest spirit, au aparut noi forme de iluminare, cum ar fi spoturi LED, care sunt acum cunoscute pe scara larga in intreaga lume. Din momentul in care acestea au fost introduse pe piata nationala si internationala, aceste spoturi cu LED-uri au avut un succes urias, deoarece aduc alte caracteristici corpului de iluminat prin tehnologia LED. Integrabilitatea si forma lor constituie principala noutate adusa pe piata.
spoturi led
In comparatie cu alte generatii si tehnologiile anterioare, exista multe alte avantaje care pot afecta deciziile de cumparare. Acestea includ performanta, beneficii auxiliare sau inovatie.

Care sunt avantajele renumite ale tehnologiei?

Economisiti facturile de energie electrica, avand in vedere ca utilizeaza o noua tehnologie bazata pe LED-uri, din punct de vedere economic, spoturi LED au un consum foarte mic in comparatie cu LED-urile obisnuite, astfel incat va pot ajuta sa economisiti o multime de bani.

Durata lunga de viata – datorita utilizarii tehnologiei LED, spoturile LED au o durata de viata mai mare, deoarece sistemul foloseste semiconductori pentru a emite lumina, deci are o durata de viata mai lunga.

Spoturile cu lumina instantanee cu LED-uri nu au deloc nevoie de incalzire, dar atata timp cat exista un curent electric prin ele, acestea vor emite lumina. In plus, nu genereaza deloc caldura.

Cate tipuri de lumina exista

  • Lumina alba rece este de obicei folosita in spatii mici, inchise, bucatarii, bai sau balcoane, dand impresia de camere marite si aspect steril.
  • Lumina alba calda poate fi utilizata impreuna cu incaperi mari precum dormitoare, camere de zi sau terase pentru a oferi o senzatie de relaxare, siguranta si confort;
  • Lumina intermediara are caracteristicile de a imita foarte bine lumina naturala, deci este o alegere ideala pentru coridoare, dulapuri sau sali de studiu.