Ce trebuie sa stii despre spoturi led si tehnologia in crestere?

Inlocuirea becurilor conventionale cu spoturi LED a facut din aceasta tehnologie principala sursa de iluminare utilizata in aceste vremuri.

Iluminatul cu LED este o solutie de amortizare foarte eficienta si a devenit un jucator major in reducerea costurilor si protejarea mediului.

Avantajele acestor spoturi led sunt in continua evolutie, motiv pentru care sunt cele mai cautate si cele mai utilizate lampi; daca vrem sa facem spatiul pe care il alegem sa fie mai ecologic, trebuie sa alegem spoturi cu LED pentru a evita deteriorarea luminilor cu halogen.
spoturi led
Desi costul sistemului de iluminat este mai mare, deoarece consumul de energie al unui sistem de spoturi LED este mai mic decat cel al lampii cu halogen, costul va fi rambursat rapid, ceea ce se vede clar pe factura de energie electrica.

Despre cele 3 tipuri de lumina

Daca nu stiti, luminozitatea focalizarii LED-urilor va fi masurata in lumeni. Numarul de lumeni din sisteme cu LED este dat de forma de lumina sub un colt de 90 de grade. In general, unghiul de scadere a luminii este specificat in pachetul de puncte si este reprezentat de unghiul de dispersie de 50% din lumenul fiecarui punct.

Acestea au 3 tipuri de lumina: lumina alba rece, lumina alba calda si lumina naturala, numita si neutru. Alege si tu modelul de spoturi led care ti se potriveste.

Lumina alba rece: este de obicei folosita in coridoare (mici), bucatarii sau bai pentru a da incaperii un aspect steril.

Lumina calda potrivita pentru spatiile de agrement sau cea mai folosita camera din familie. Acest lucru este mai frecvent in dormitoare, camere de zi sau spatii mai mari si este deschis, deoarece are un sentiment excelent de confort si relaxare.

Lumina naturala: Aceasta este cea mai buna optiune pentru dulapuri, holuri, spatii de citire sau munca, deoarece este o lumina intermediara care imita lumina emanata de Soare.

Alege magazinul online Electric Concept pentru oferte la tehnologia LED!