Tabla neagra striata este un material extrem de eficient care ofera un mare grad de protectie impotriva alunecarii

Aceasta protectie este oferita in cea mai mare partea datorita faptului ca tabla neagra striata prezinta pe una dintre partile sale o serie de striatii proeminente. Astfel ca desi aceasta se poate folosi intr-o mare gama de proiecte, aceasta este ideal de folosit acolo unde este prezenta umezeala. Vei vedea ca riscul de alunecare este cu mult scazut. Pentru a crea acest material este necesar sa se foloseasca procesul de laminare la cald.

Unde se utilizeaza tabla neagra striata?

Cum a fost anterior mentionat, tabla neagra striata se poate folosi intr-o mare gama de proiecte. Dar cea mai eficiente se dovedeste aceasta sa fie in cadrul acelor proiecte unde exista un pericol de alunecare pentru cei din jur.

Astfel ca unul din modurile in care poti folosi acest material este in zona scarilor si cailor de acces pietonal in care umezeala este prezenta. Datorita striatilor pe care le are, acest material va actiona ca un opritor impotriva alunecarii. Astfel ca acest material este adesea intalnit in realizarea navelor maritime, ambulantelor sau a masinilor de pompieri.

Principalele caracteristici pe care le are tabla neagra striata sunt urmatoarele

Cand vine vorba de tabla neagra striata, aceasta are o serie de caracteristici care o scot in evidenta.

Pe langa faptul ca este un material excelent cand vine vorba de oferirea unui grad de protectie impotriva alunecarii, aceasta mai beneficiaza si de alte caracteristici. Printre acestea se pot mentiona si urmatoarele.

Tabla neagra striata are o capacitate ridicata la uzura si o rezistenta ridicata. Dat fiind faptului ca aceasta este realizata din otel, durata de utilizare a acestui material este ridicata. De asemenea, se poate lua in considerare si suprafata s acu auto-drenaj. Acest lucru este datorat tot faptului ca are o suprafata cu striati, in acest mod fiind usor de eliminat apa.

De la Mesteru Manole poti achizitiona tabla neagra striata la super preturi!

Dupa cum este deja stiut, tabla neagra striata se poate folosi intr-o mare gama de domenii si de aplicatii, acestea avand mai multe proprietati cu o mare aplicabilitate.

tabla neagra striata

Tabla neagra striata se dovedeste a fi extrem de eficienta atunci cand este nevoie de un material care sa ofere un factor de protectie impotriva alunecarii. Daca ai nevoie de un material eficient atat din punctul de vedere al calitatii si cel al pretului, aceasta este cea mai eficienta solutie pentru tine!