Ce trebuie sa cunoastem despre tego

Realizata dintr-un amestec de folie fenolica si furnir, placa tego este un material de constructie binecunoscut care este folosit special pentru a facilita procesul de cofrare si decofrare a diferitelor proiecte realizate de constructori. Specialistii in constructii recomanda tego de la magazinul online Marola!

Scopul principal al materialului numit tego este in mod specific de a satisface nevoile si preferintele consumatorilor pentru proiecte private sau industriale. Ca material multifunctional, il veti putea folosi pentru cofraj si decofraj si anti-alunecare. Chiar si in mod clasic este folosit pentru prima utilizare mentionata mai sus, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece puteti folosi acest produs in diferite scopuri.
tego
Tego este un material cu multe caracteristici si poate fi folosit in multe proiecte de constructie.

Mai multe detalii despre tego

Puteti achizitiona o suprafata anti-alunecare dupa preferinte. Poate fi folosit pentru placarea podurilor vehiculelor grele precum camioane si nave. Poate fi folosit si pentru a construi platforme speciale, cum ar fi scenele de concert.

Este compus din furnir tehnic multistrat, care se realizeaza prin lipirea cu un tip special de rasina (si anume rasina fenolica). Tego are o rezistenta foarte buna, are rezistenta mecanica crescuta si este, de asemenea, impermeabil si rezistent la abraziune. Placa tego poate fi reutilizata de pana la 10 ori. Gasesti tego la super preturi in aceasta luna exclusiv online pe Marola.Ro!

La ce poate fi folosit acest material?

Placa tego are un scop special: ingineria sablonului. Cu toate acestea, versiunea sa cu suprafata anti-alunecare are o versatilitate mai mare. Prin urmare, poate fi folosit intr-o varietate de medii, inclusiv amenajarea locurilor de joaca pentru copii (ofera siguranta suplimentara si prevenirea alunecarii), proiecte din industria auto (platforme pentru vehicule de transport), design interior si poate fi folosit ca elemente de decorare a peretelui.

La Marola gasesti cele mai calitative materiale de constructii si placi de tego calitative, acum reduse!