Aparatura pentru remodelarea corporala prin ultrasunete

Adipometrul cu ultrasunete reprezinta solutia ideala. De ce? Ei bine, pentru ca deriva dintr-o tehnologie destul de cunoscuta. Vorbim despre ecografiile medicale ce faciliteaza efectuarea unor masuratori directe asupra grosimii de la nivelul tesutului adipos. In urma acestui proces complet, rezulta asadar, o masurare mult mai simpla si, totodata, mai precisă; independenta, de altfel, de tesutul conjunctiv ori de gradul de elasticitate al pielii.

ultrasunete

Cu ajutorul acestui echipament special pentru ultrasunete se poate realiza adipometria. Cel mai probabil va intrebati ce inseamna, nu? Ei bine, aceasta este o analiza amanuntita asupra compozitiei corporale. Are un grad de precizie si o acuratete cu mult peste instrumentele utilizate, de regula, in acest tip de remodelare corporala.

Toate beneficiile oferite sunt meritele aduse tehnologiei folosite. Tehnologia se bazeaza pe un software destul de avansat. Acesta asigura potentialele masuratori efectuate la nivel local extrem de precis datorita faptului ca investigatiile sunt exprimate in milimetri.

Tratamentul prin ultrasunete asupra starii de sanatate

Daca procentul de grasime de la nivelul corpului are un impact major si direct asupra starii de sanatate, automat, si tratamentul prin ultrasunete va avea la fel. Numai ca in cazul acestuia, efectele sunt benefice.
Asadar, datele obtinute in urma uilizarii aparaturii pentru tratamentul cu ultrasunete sunt importante. In primul rand, ca ofera detalii medicale, de tipul riscului aparitiei diabetului. Iar pe de alta parte, acestea mai pot folosi si in cazul evitarii vreunui accident vascular cerebral ori a vreunei boli de inima.

De altfel, tot prin intermediul tehnologiei bazata pe ultrasunete se pot determina pozitia corpului ori chiar contractia musculara. Bazata pe un concept inovativ, tehnologia acestui tratament ofera o scanare ecografica la o calitate 2D ce permite observarea tuturor micilor vibratii in timp real al masurilor despre care vorbeam anterior.

Prin urmare, in acest fel, poate fi obtinuta o asa numita „harta a tesuturilor” dintr-o miscare. Aceasta vizeaza in mod special pielea, muschii si cele doua tesuturi adipoase (pe cel profund si pe cel superficial). Astfel, datorita elaborarii acestei harti, in doar o singura miscare se poate obtine o evaluare completa, detaliata si cat mai aproape de realitate a corpului.

Cu alte cuvinte, in tratamentul prin ultrasunete, punctele de referinta sunt alese de către medic. Rezultatele acestuia sunt bazate pe o serie de referinte anatomice si mai ales metrice.