Ce este tareapia cu ultrasunete

O mare parte dintre voi stiti ca terapia cu ultrasunete se efectueaza de obicei in domeniul remodelarii corporale sau al medicinei. Mai exact in domeniul kinetoterapiei. Ei bine, cand vine vorba de relaxarea corpului, programul este foarte eficient.

Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, este inca cunoscuta pentru combaterea celulitei, a vergeturilor sau a tesutului gras.
ultrasunete
Mai ales in eliminarea completa a nodulilor de grasime calcificata. In acelasi timp, un tratament cu ultrasunete efectuat corespunzator poate restabili elasticitatea pielii si poate contribui la imbunatatirea fermitatii acesteia.

Care sunt avantajele acestui tip de tratament

Imbinarile unitatii de grasime sunt reduse si chiar si depunerile locale de grasime sunt complet eliminate din nivelul subcutanat cu acest tratament cu ultrasunete. Efectul obtinerii acestor rezultate se datoreaza in mare parte caldurii mecanice generate de echipamentele specifice terapiei cu ultrasunete. Temperatura creste fara disconfort si elimina mai eficient grasimea corporala.

Elasticitatea tesutului dumneavoastra cutanat este imbunatatita. De ce? Datorita utilizarii metodelor de procesare profunda. Cremele si lotiunile folosite pentru a proteja si remodela au efecte anticelulitice. De fapt, poate intari pielea si reduce semnificativ vergeturile inestetice.

Probleme faciale. Au fost complet eliminate cu acest tratament. Plus beneficiile reducerii cearcanelor, ridurilor, decolorarii, chirurgiei plastice si chiar distrugerii acumularii de melanina.

Efectele termice in timpul remodelarii cu ultrasunete

Efectele termice implica atat efecte analgezice, cat si efecte metabolice. Deoarece aceste unde au un anumit grad de reflexie chiar si la nivelul osului, ele au un efect benefic in tratarea fracturilor.

Efectele termice au chiar un efect mare asupra fibrelor musculare, ceea ce inseamna ca putem vorbi si despre compozitia musculara. Cu alte cuvinte, o examinare cu ultrasunete a muschiului poate ajuta la relaxarea muschiului, dar poate reduce si spasmele acestuia.

Si aici, efectul analgezic este principalul efect asteptat atunci cand pacientul doreste sa recurga la aceasta procedura. De ce? Deoarece este unul dintre simptomele cele mai observate de indivizi.

Cu toate acestea, atunci cand un expert recomanda acest tratament de ultrasunete, se va gandi la multe alte efecte.