PrPress este un instrument de comunicare ce utilizeaza multiple surse de informare, fara a interveni sub nici o forma asupra informatiilor pe care le primeste de la acestea. Orice entitate cu personalitate juridica (institutii ale statului, organizatie non-guvernamentala non-profit, societate comerciala, asociatie) poate utiliza serviciile oferite de catre PrPress fara nici o limitare arbitrara doar in baza unui contract / a oricarei alte forme agreate de catre Detinatorul PrPress si respectiva entitate. Responsabilitatea pentru informatiile (indiferent de natura acestora) difuzate de catre acestea catre Utilizatorii serviciilor PrPress ii apartine in exclusivitate respectivei entitati, iar cei ce folosesc aceste informatii o fac pe propriul risc, fara ca PrPress sa poata fi considerat, indiferent de context, ca si parte aflata in culpa, responsabila de orice fel de prejudiciu, de orice natura, adus Utilizatorilor. Orice actiune, de orice fel, pentru recuperarea unui eventual prejudiciu va fi indreptata impotriva respectivei entitati.

Prezentul Acord de Utilizare guverneaza sub toate aspectele utilizarea serviciilor (fie gratuite, fie cele asupra carora este solicitata o anumita suma de plata) oferite de catre PrPress.Utilizarea serviciilor oferite de catre PrPress presupune faptul ca acceptati implicit si fara echivoc toti termenii si conditiile de utilizare descrise in prezentul Acord de Utilizare.

INREGISTRAREA la PrPress:

Crearea contului personal si acuratetea informatiilor oferite la inscriere:

Pentru a utiliza oricare din serviciile oferite, este necesar sa va creati un cont personal, in cadrul caruia va asumati in mod unilateral si pe proprie raspundere faptul ca toate informatiile care va sunt solicitate si pe care le furnizati sunt reale si complete, astfel cum le oferiti in cadrul formularului de inscriere.

Validarea identitatii si responsabilitatea asupra informatiilor oferite utilizatorilor PrPress:

Tinand cont de responsabilitatea presupusa de activitatea de informare publica, pentru a confirma identitatea entitatilor juridice ce ofera informatii (indiferent de natura lor) ce urmeaza a fi diseminate catre cei care si-au exprimat acordul in formularul de inscriere (sau ulterior acestui moment) dorinta de a le primi, contul Dvs. va fi activat de catre un operator uman doar dupa validarea telefonica a datelor din formularul de inscriere (urmand a fi contactati personal la numarul de telefon fix furnizat in formularul de inscriere, cat si prin consultarea bazelor de date publice privind inregistrarea entitatilor juridice). Dupa validarea acestor date si incheierea unui acord comercial scris intre Parti, contul Dvs. va fi activat. In cazul in care ati furnizat informatii care nu sunt conforme cu realitatea, incomplete sau inexacte, PrPress isi rezerva dreptul, fara nicio alta formalitate prealabila, de a suspenda (sau chiar desfiinta) in mod unilateral contul dumneavoastra si de a refuza orice alta incercare curenta sau viitoare de folosire a serviciilor acestuia. CentruldePresa nu va interveni sub nicio forma asupra datelor furnizate de catre Utilizatori/Vizitatori. Datele pe care le furnizati in cadrul formularului de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre PrPress si alte entitati juridice. PrPress va utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau al companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor prevazute de catre legislatia in vigoare sau a utilizarii datelor personale pentru atribuirea de premii sau facilitati in servicii sau produse de catre PrPress sau partenerii acestuia.

Modalitatile in care datele furnizate in cadrul procesului de inregistrare vor fi prelucrate si utilizate in cadrul PrPress sunt detaliate in cadrul “Acordului de prelucrare a datelor cu caracter personal” fata de care este obligatoriu sa va exprima consimtamantul expres la momentul inregistrarii la PrPress.

Pentru a putea beneficia, alaturi de toti ceilalti utilizatori, de serviciile oferite de PrPress va obligati, garantati si acceptati urmatoarele prevederi:

  • Toate informatiile oferite de catre Dvs. la inregistrare sunt adevarate, complete si conforme realitatii.
  • Nici una din informatiile furnizate catre PrPress si redistribuite de catre acesta utilizatorilor sai (inclusiv url-urile pe care le-ati comunicat) nu contin pagini care includ sau fac trimitere la informatii de tipul: a) material xenofob, antisemit, rasist, b) informatii care incurajeaza sau promoveaza activitati ilicite, c) informatii care eludeaza in orice fel reglementarile legale in vigoare, incluzand, dar fara a se limita la: dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, toate acestea in conditiile legislatiei nationale si comunitare, d) informatii care promoveaza, fac trimitere la sau utilizeaza software sau servicii informatice de natura sa trimita emailuri nesolicitate (spam), e) informatii cu caracter obscen, profanator, amenintator, abuziv, defaimator, calomniator, insultator sau indecent.
  • Fiecare entitate juridica sau simplu utilizator va beneficia de un singur cont pe PrPress.
  • Este interzisa (sub sanctiunea refuzului sau anularii furnizarii serviciilor catre Dumneavoastra sau a stergerii contului Dumneavoastra de utilizator in orice moment, in cazul nerespectarii prezentelor prevederi) publicarea aceluiasi comunicat de presa, eveniment sau anunt de conferinta de presa (sau oricare alte servicii oferite ulterior, cu exceptia altor decizii ale PrPress comunicate ulterior) in cadrul aceleiasi categorii / limbi sau de mai multe ori in interval de 24 de ore de la data primei publicari, in aceleasi conditii mentionate anterior. PrPress nu va modifica domeniul de interes selectat pentru publicarea comunicatului de presa, chiar si daca acesta nu corespunde continutului publicat, decizia publicarii intr-un anumit domeniu fiind decizia exclusiva a Utilizatorului.
  • Aveti intreaga capacitate de exercitiu si intreaga responsabilitate de a incheia prezentul acord si de a duce la indeplinire obligatiile asumate prin acesta.
  • Nu exista niciun impediment de natura legala sau de orice alta natura, pentru incheierea valabila a prezentului acord. De asemenea, va obligati ca veti respecta toate prevederile legale care ar putea completa si/sau modifica drepturile si obligatiile asumate de dumneavoastra prin acceptarea termenilor prezentului acord.
  • Utilizatorul va evalua si determina, pe proprie raspundere: a) daca informatia este potrivita cu nevoile sale, b) credibilitatea informatiilor oferite, c) gradul de periculozitate a informatiei (eventuali virusi informatici care pot fi prezenti) si va izola informatia (ruland programe de decontaminare), luandu-si masurile necesare in caz de contaminare sau infectare in vederea protejarii informatiei ori sistemului informatic al Utilizatorului.

Va angajati sa pastrati, pe proprie raspundere, datele de acces ale contului Dumneavoastra de Utilizator, nedivulgand nimanui parola sau numele de utilizator, in caz contrar urmand a va asuma, in intregime, responsabilitatea privind orice prejudiciu provocat Dumneavoastra, PrPress si/sau unor terte persoane (entitati) prin divulgarea acestor informatii.

Pentru orice informatie privind comunicatele de presa, conferintele de presa, evenimentele anuntate (cat si pentru oricare alte informatii pe care PrPress le va oferi utilizatorilor sai) va rugam sa contactati direct entitatea juridica (persoana de contact mentionata de catre aceasta) care a expediat respectiva informatie, singura responsabilitate asumata de catre PrPress fiind aceea de a oferi suportul tehnic pentru publicarea acestora. Responsabilitatea continutului comunicatelor de presa (si nu numai) revine in exclusivitate autorului, informatiile accesibile utilizatorilor PrPress provenind din surse externe multiple, nefiind generate de PrPress.

Leave a Comment