parchet laminat

Astazi mesterumanole.ro va prezinta 7 avantaje importante pe care le ofera utilizarea de parchet laminat, pentru a ne putea face o imagine de ansamblu a avantajelor pe care acesta le ofera:

  • Senzatie de confort – parchetul laminat mareste considerabil gradul de confort al spatiului in care este utilizat. Cu ajutorul unor suporturi speciale, izolarea fonica poate fi imbunatatita considerabil a pardoselilor.
  • Durata ridicata de utilizare – parchetul laminat este o investitie pe termen lung. In conditii normale, materialul nu se usuca deloc in comparatie cu pardoselile realizate din lemn natural. In acelasi timp, acesta are o rezistenta foarte ridicata la luminica si radiatii UV.  De asemenea, durata ridicata de utilizare se datoreaza si rezistentei ridicate la uzura pe care acesta o are fara avea nevoie de o intretinere speciala.
  • Se monteaza extrem usor – un avantaj extrem de mare pe care il ofera utilizarea parchetului laminat ieftin de la mesterumanole.ro este acela ca se monteaza foarte usor, fara a fi necesara o pregatire speciala. Se poate aseza chiar si pe o pardoseala existenta. Timpul montajului este unul foarte scurt si suprafata se poate utiliza imediat dupa montaj si nu este o necesara o ingrijire ulterioara.
  • Eficient pentru trafic intens – parchetul laminat poate fi utilizat atat in casa cat si in spatiile dintr-o institutie unde traficul este foarte ridicat. Modelele de parchet laminat se poate utiliza chiar si in magazine, birouri, hoteluri etc.
  • Igiena ridicata – o pardoseala acoperita cu parchet laminat reprezinta o suprafata cu un grad ridicat al igienei si cu intretinere simpla. Aceasta suprafata se poate curata usor cu mopul sau carpa umeda, in combinatie cu solutiile clasice de curatat pardoseli din parchet laminat ieftin. De asemenea, acesta nu atrage praful si astfel poate fi utilizat si de persoanele ce prezinta alergii.
  • Se potriveste incalzirilor prin pardoseala – incalzirea prin pardoseala este o metoda din ce in ce mai utilizata astazi. Acest material poate fi montat fara probleme pe o astfel de suprafata si deasupra unor asemenea sisteme de incalzire.
  • Prietenos cu mediul inconjurator – acesta este un produs natural realizat din lemn. Insa, datorita procesului tehnologic modern putem avea o suprafata de frumusetea lemnului fara a fi nevoie de distrugerea padurilor. De asemenea, cand se inlocuieste sau arunca placile de parchet laminat se transforma in deseuri care nu dauneaza deloc mediului inconjurator.