În cazul în care ai nevoie de tractări auto în București, firma Tractări Auto îți pune la dispoziție serviciile sale non-stop. Indiferent de oră, de starea vremii și de tipul de automobil, puteți fi siguri ca veți fi ajutați de o echipă de profesioniști.

Serviciul de tractări auto

În cazul tractărilor auto în București prețurile încep de la 59 de lei. Există cazuri în care poți rămâne cu mașina în drum, chiar atunci când te aștepți mai puțin. Nu trebuie să intri în panică căci există mereu soluții la îndemână.

tractari auto 1

Poți apela cu ușurință la serviciile celor de la Tractări Auto. Aceștia vor veni cât de repede posibil, dar în astfel de situații este bine să ai mereu telefonul încărcat pentru a putea apela la aceștia. Iar cel mai important este ca în cazul în care te afli într-un loc izolat să nu pleci niciodată de lângă mașină.

Tractări auto pe autostrada București-Pitești

Dacă te afli pe autostrada București-Pitești este bine de știut că prețurile tractărilor auto sunt de 1,3lei/km. În plus marele avantaj este acela că intervenția este rapidă, iar programul este non-stop. Pe această autostradă se întâmplă accidente din diverse motive și cazurile în care este posibilă intervenția celor de la tractări auto pot fi următoarele:

  • condiții meteo nefavorabile;
  • șoferul este foarte obosit și nu mai poate conduce în condiții optime;
  • accidente rutiere.

În astfel de cazuri este cel mai bine să aștepți să vină o echipă de tractări auto care te poate duce în siguranță la destinația dorită. Astfel se pot evita orice fel de accidente nedorite.

Tractări auto pe autostrada Soarelui

Și în cazul serviciilor de tractări auto pe autostrada soarelui prețul este de 1,3lei/km. Pe lângă avantajele în număr mare al condusului pe această autostradă, pot interveni și anumite dezavantaje. Mașina poate întâmpina defecțiuni tehnice și șoferul se află la o distanță destul de mare de localitatea de proveniență. Fiind imposibil să înainteze, rămâne doar o singură soluție. Aceea de a contacta un serviciu de tractări auto. Operatorii care prestează astfel de servicii vor veni în cel mai scurt timp și vor tracta mașina indiferent de locația pe care o aveți pe autostradă.

Indiferent că aveți nevoie de tractări auto în București sau în afara acestuia, puteți fi siguri că cei de la tractariauto.co.ro vor presta întotdeauna servicii de cea mai bună calitate și vor acționa într-un mod cât se poate de profesionist.