Noi informații apar despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, după ce acesta a fost internat la un spital din Paris.

Potrivit unor surse, fostul pilot de Formula 1 este conștient, după ce a fost transportat la spitalul Georges-Pompidou din Paris, la secţia de chirurgie cardiovasculară, pentru un transplant cu celule stem.

“Da, este pe tura mea. Și vă pot asigura că este conștient”, a declarat o asistentă pentru Le Parisien, citat de Daily Mail.

Potrivit publicației franceze, care citează surse ce au dorit să-și păstreze anonimatul, Schumacher a mai fost internat de două ori la spitalul Georges-Pompidou, sub un nume fals, el fiind îngrijit de o echipă mică de medici.

Se pare că profesorul chirurg Philippe Menasché îl tratează pe Schumacher cu o terapie inovatoare cu celule stem, care are rolul de e evita inflamarea organelor interne.

Întreaga operațiune de mutare a lui Schumacher ar fi fost supravegheată de cel puțin 10 agenți de securitate, Le Parisien notând că spitalul s-a transformat într-un “bunker” după venirea fostului pilot de F1.

Sursele citate menționează că germanul de 50 de ani va fi externat în cursul zilei de miercuri.

Din septembrie 2014, Schumacher se află sub îngrijirea permanentă a unei echipe de specialiști, la domiciliul său din Lausanne, Elveția, pe malul lacului Geneva.
Purtătorulk de cuvânt al familiei Schumacher, Sabine Kehm, nu a dorit să comenteze informațiile.

Sursa: Daily Mail