Unele tuburi LED sunt fascicule naturale de la tuburi fluorescente sau de la tehnologia cunoscuta (neon) la un alt sistem, care este mai eficient, mai rezistent si mai durabil.

Cand vorbim despre un sistem care foloseste tehnologia LED, ne gandim imediat la forma acestui sistem de iluminare: forma tubului. Este o forma unica, foarte asemanatoare cu tubul de neon clasic, dar are proprietati specifice ale sistemelor de iluminat bazate pe tehnologia LED. Practic, vorbim despre acelasi tip de iluminare unidirectionala, dar foloseste o tehnologie noua foarte populara.
tuburi LED
Instalarea si utilizarea acestor tuburi cu LED-uri este similara cu vechiul sistem clasic, dar avantajele lor evidente sunt diferite de acestea. Vezi mai multe detalii in continuare.

Avantaje cunoscute pentru tuburi LED

Comparand aceste tuburi led cu versiunea mai veche a acestora, putem concluziona in mod clar ca reprezinta un pas inainte din toate punctele de vedere. Datorita tendintei omenirii spre cat mai putina poluare a mediului inconjurator, spre minimalizare corpurilor de iluminat precum si nevoia de a ilumina spatii mai vaste au permis acestui nou corp de iluminat sa intre si sa se dezvolte ca atare pe piata corpurilor de iluminat.

Alegand sa va iluminati casa sau biroul cu tuburi led cumparate online si la un super pret din magazinul de iluminat Electric Concept, veti beneficia de o multime de avantaje pe care le ofera acesta tehnologie si pe care nu trebuie sa le ratati sub nicio forma. Cam toate avantajele pe care aceste tuburi led le ofera sunt de natura financiar. Ele se rezuma la economii financiare importante si de luat in calcul.

Alegand lumini cu LED-uri achizitionate de la magazinele de iluminat Electric Concept la preturi bune exclusiv online pentru a va lumina casa sau biroul, veti beneficia de numeroasele avantaje oferite de aceasta tehnologie si nu trebuie sa va lipseasca. Aproape toate avantajele oferite de aceste tuburi LED sunt financiare. Veti putea economisi multi bani.

Cel mai important avantaj oferit de aceste tuburi LED este ca pot economisi multa energie electrica din factura de energie electrica. Comparativ cu toate modelele vechi de neon, consumul de energie al tuburilor LED a fost redus cu 50%. Prin urmare, veti economisi cheltuieli financiare foarte importante.

Alege Electric Concept, cel mai nou magazin online cu cele mai bune produse de tip sisteme LED!