Prezentara generala pentru tuburi led

Iti prezentam, mai jos, cateva lucruri de luat in seama pentru a te bucura de avantajele pe care le ofera tuburi led si de ce ar trebui sa le folosesti

Un sistem realizat cu tuburi led este foarte usor de montat in orice tip de spatiu. In plus, acestea se pot monta pe soclurile vechi existente.
tuburi led
Tuburile led inlocuiesc cu succes vechile neoane care iti dadeau foarte multe batai de cap din cauza zgomotelor pe care le faceau si mai ales, datorita duratei de incalzire pe care o aveau pana sa ajunga la gradul optim de iluminare. Astfel, folosirea unor acestora este o alternativa perfecta a vechilor neoane, fiind cea mai buna alegere pentru iluminarea locuintelor, spatiilor comerciale, cladirilor de birouri sau a salilor de sport.

Poti sa economisesti cu pana la 50% la factura

Principalul avantaj pe care il au tuburi led, este economia pe care o poti face cu ajutorul lor la factura de energie electrica. Aceasta poate ajunge si la 50%. Cine nu ar vrea sa plateasca jumatate din factura?! Profita de aceste mare avantaj si achizioneaza si tu aceste sisteme eficiente de iluminat.

TUBURI LED VS TUBURI FLUORESCENTE

In primul rand, pentru cei ce vor sa aibe o casa cat mai “verde”, este bine de stiut ca tuburile led comparativ cu cele fluorescente sunt mai prietenoasecu mediul din doua puncte diferite de vedere.

Primul, referitor la consum, se bazeaza pe faptul ca pentru producerea unui MegaWatt se emit 430kg de CO2 in atmosfera fapt din care rezula ca pentru o cantitate mai mica de curent produsa se eibereaza o cantitate mai mica de CO2 in aer. Deci, avand in vedere ca un tub led consuma mai putina energie decat un neon automat va genera mai putina poluare conexa.

Cel de al doilea element concludent se refera la pericolul pe care il reprezinta acestea pentru mediu in eventuala cauza in care sunt manipulate in mod defectuos. Astfel in cazul unor tuburi led care se sparg poluarea este minora, tinzand spre 0, fata de situatia in care un neon s-ar sparge si ar elibera in aer toti compusii chimici din componenta sa.