Informatii generale – ce stii despre tuburi LED

Daca doriti sa utilizati sisteme de iluminat cu tuburi LED, acestea vor avea multe avantaje de fiecare data cand le folositi. In ultima perioada de timp, tehnologia de iluminare bazata pe LED-uri s-a dovedit a avea multe avantaje fata de iluminatul vechi cu neoane.

Este, de asemenea, cea mai buna si utilizata solutie de iluminat, foarte economica si foarte utila.

Avantajele te vor bucura cu siguranta

In primul rand, trebuie sa mentionam eficienta in termeni de cost. Desi acest tip de material necesita o investitie initiala ridicata (prezentata in pretul initial de achizitie), suma va fi recuperata rapid, deoarece produsul beneficiaza de o durata de viata extrem de lunga si asigura un consum extrem de redus in comparatie cu sistemele de iluminat traditionale;

In al doilea rand, aceste tuburi LED au o relatie foarte buna cu mediul, mai ales ca nu contin substante toxice nocive precum mercur sau plumb. Prin urmare, atunci cand nu mai sunt in uz, nu sunt responsabili pentru poluarea mediului; in timpul utilizarii, nu emit raze ultraviolete sau infrarosii.
tuburi LED
Mai mult, instalarea acestor tuburi cu Led este foarte usoara, fiecare isi poate inlocui propriile tuburi fara ajutorul profesionistilor. Sunt usor de instalat si nu necesita ajustari speciale din partea unui echipaj.

Cel mai important motiv pentru alegerea acestui tip de sistem de iluminat poate fi un alt avantaj, adica se reflecta in confortul de utilizare. Aceasta este durabilitatea pe termen lung a produsului si costul de intretinere extrem de redus. Pe termen lung, acesta este un beneficiu economic considerabil pentru cei care cumpara produsul.

Tuburi LED vs Neoane

Comparand tuburi LED cu versiunea veche, se poate spune ca, din toate unghiurile, reprezinta in mod clar un pas inainte.

Deoarece oamenii tind sa aiba cat mai putina poluare posibil, au tendinta de a minimiza corpurile de iluminat si au nevoie sa lumineze spatii mai mari, permit acestui nou corp de iluminat sa patrunda si sa se dezvolte pe piata.