Cum se desfasoara un curs de auditor extern?

In mod obisnuit, persoanele care parcurg un curs de auditor externi se vor specializa fara indoiala intr-o anumită industrie. De pilda, in aceasta categorie ar putea intra industria prelucratoare, asistenta medicala, imobiliarele, constructiile, energia sau chiar logistica in vederea ințelegerii afacerilor.

Trebuie sa mai stiti faptul ca cei care intentioneaza sa parcurga un curs de auditor extern nu vor fi insa afiliati doar la o singura organizatie. Ci, in multe dintre cele mai frecventa cazuri, acestia sunt angajati fie de firme de contabilitate publica, fie pe posturi de audit.

Unii dintre cei care opteaza pentru un curs de auditor extern sunt angajati destul de rapid de catre agentiile guvernamentale locale. Chiar si de cele de stat sau federale pentru a supraveghea corporatiile si a aduce un plus de eficienta a muncii depuse de catre angajati.

Un alt procent la fel de insemnat de persoane care urmeaza un curs de auditor extern sunt, de asemenea, considerati a fi independenti in calitate fata de consultanti si, mai ales, foarte bine platiti de companiile pentru care lucreaza.

Particularitatile unui curs de auditor extern

A deveni un o persoana cu experienta in domeniul evaluarii companiilor, finalizarea unui curs de auditor extern presupune sa incepi cu o diploma de licenta de la o institutie de invatamant superior cu o vechime de cel patru ani acreditare. Cei mai mulți auditori externi sunt experimentati, in mare parte in contabilitate, finante, administrarea afacerilor, matematica sau statistici.

curs de auditor extern

Pe de alta parte, unele universitati selectate vor oferi programe examinare licentiate n audit. Se recomanda obtinerea unui minim de doi ani de experienta contabila profesionala. Din acest motiv, cei care parcurg anterior un curs de auditor extern isi incep activitatea ca grefieri contabili, contabili sau auditori juniori.

De asemenea, urmarea unor stagii de curs de auditor extern suplimentare in contabilitate ar putea facilita promovarea mai rapida. Orice auditor care prezinta rapoartele SEC trebuie sa indeplineasca cerinta de 150 de ore pentru a deveni un contabil public autorizat.

Deci, trecerea examenului unui curs de auditor intern pentru a obtine certificare este mai mult decat necesara pentru a ocupa un post in acest domeniu.

Astfel, daca nu stiati, majoritatea celor care s-au specializat intr-un curs de auditor extren lucreaza cu norma intreaga, insa una din cinci lucrari depaseste 40 de ore pe saptamana. Cu alte cuvinte, munca lor implica calatorii regulate pentru a revedea operatiunile de afaceri ale clientilor inainte de orice.