Vedeta britanică Victoria Beckham a mărturisit, la emisiunea This Morning, că nu vrea să pară mai tânără decât este, ci doar încearcă să arate cât mai bine pentru vârsta ei.
Victoria Beckham nu se teme de trecerea anilor. Într-un interviu pentru emisiunea This Morning, vedeta, în vârstă de 45 de ani, a afirmat că încearcă să se fie într-o formă fizică cât mai bună. „Nu mă deranjează că îmbătrânesc și nu voi încerca să par mai tânără decât sunt. Vreau doar să arăt bine și să fiu sănătoasă pentru vârsta pe care o am. Încerc să ajung la cea mai bună versiune a mea și să am grijă de mine cât mai bine. Adevărul este că nu vreau să arăt altfel decât așa cum sunt”, a declarat fosta componentă a formației Spice Girls, potrivit El Pais. „Îmi place cum sunt pentru că acest lucru mă definește. Toți îmbătrânim și este un lucru pe care l-am acceptat total”, a adăugat ea.
„Mă antrenez mult… Vreau să fiu sigură că sunt mereu plină de energie pentru că zilele mele de lucru sunt foarte lungi și în plus sunt mamă și am nevoie să fiu mereu în formă”, a afirmat ea. Victoria Beckham este căsătorită cu fostul fotbalist britanic David Beckham de peste 20 de ani. Cei doi au împreună patru copii: Brooklyn, de 20 de ani, Romeo, de 17 ani, Cruz, de 14 ani, și harper, de opt ani.