Avand in vedere ca in ultima vreme iti petreci cel putin jumatate din viata pe internet, DallesGO iti ofera cele mai complete de cursuri de marketing online pentru ca timpul petrecut pe internet sa poata fi folosit cu scop. Stai zilnic cu ochii lipiti de ecranul telefoanelor mobile sau laptopurilor, socializezi online, vinzi si cumpari multe produse online.

Cele mai complete cursuri de marketing online de la DallesGO sunt reduse cu 30%

Pentru ca business-ul pe care il avem sau pe care dorim sa-l pornim sa fie unul de succes, lucrurile pe care le putem invata la aceste cursuri de marketing online sunt exact ceea ce este nevoie. Intelegerea si cunoasterea limbajului online si a mecanismelor sale de functionare sunt astazi mai mult decat obligatorii pentru orice manager al unui business din mediul online. Universul de cursuri DallesGO iti propune sa te inscrii la seria interactiva de cursuri de marketing online after work din Bucuresti bazata mai mult pe lucruri practice si mai putin pe lucruri teoretice in majoritatea regulilor din mediului online, reguli care vor face intotdeauna diferenta intre amatori si profesionisti.

cursuri de marketing online

Ce vei invata la cursurile de marketing online DallesGO?

Un profesionist adevarat al mediului online din timpurile noastre trebuie sa aibe o viziune de ansamblu, dar si o intelegere profunda a fiecarei componente a mediului online. Prima etapa in cadrul cursurilor de marketing online after work de la DallesGO va fi cunoasterea modului in care functioneaza principalele canale din mediul online: Google, Facebook, Youtube si multe altele. Apoi vei afla valoarea mare pe care o au aceste canale in business-ul tau, pentru a te ajuta sa construiesti o platforma de comunicare ca la carte pentru magazinul tau online sau pentru blog-ul tau. Dupa ce vei intelege bine cele mai importante notiuni de strategie, la cursurile de marketing online DallesGO vei invata si modalitile pragmatice prin care poti sa te folosesti de aceste medii online pentru a aduce mai multi vizitatori si cumparatori, modalitati precum: e-mailing, bannere, content video, anunturi pe Facebook si Google. De asemenea, vei lucra impreuna cu profesorul de la cursurile de marketing online la crearea unor campanii reale de AdWords, Facebook sau Youtube. La cursurile de marketing DallesGO vei continua sa inveti unul din cele mai importante instrumente care iti spune ce se intampla in spatele tuturor lucrurilor vizibile din mediul online si anume, Google Analytics.
Dupa ce vei intelege cu adevarat userii si comportamentul lor, la cursurile de marketing online vei intra in zona eficientei si vei intelege ce inseamna rata de conversie, dar si cum o putem imbunatati printr-un A/B testing, experienta utilizatorului si psihologia acestuia.
Ultima etapa de la aceste cursuri de marketing online after work va fi o incursiune in lumea marketingului online cu lamurirea si mai ales, intelegerea unui subiect atat de complicat cum este SEO. La cursurile de marketing online vrem sa te punem la curent sau sa imbunatatim nivelul la care esti si sa te facem sa intelegi aceasta lume complexa dar frumoasa in acelasi timp.

Cum poti sa te inscrii la cursurile de marketing online DallesGO?!

Daca doresti sa te inscrii la cele mai tari cursuri de marketing online din Bucuresti oferite de DallesGO, o poti face foarte simplu si rapid accesand site-ul www.dallesgo.ro sau sunand la numarul de telefon 0769.041.711. Cursurile de marketing online sunt organizate in cadrul studiourilor DallesGO de pe str. Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2, din Bucuresti.